PHPיצירת סיסמא בכניסה לדף אינטרנט
-
בקשת סיסמא בכניסה לדף אינטרנט
// זה קוד php יש להטמיע בתחילת הדף עצמו, לאחר ה
</head>
.<?php $valid_passwords = array ("user" => "pass"); //user זה שם המשתמש //pass זה הסיסמא $valid_users = array_keys($valid_passwords); $user = $_SERVER['PHP_AUTH_USER']; $pass = $_SERVER['PHP_AUTH_PW']; $validated = (in_array($user, $valid_users)) && ($pass == $valid_passwords[$user]); if (!$validated) { header('WWW-Authenticate: Basic realm="My Realm"'); header('HTTP/1.0 401 Unauthorized'); die ("לא בוצע אימות"); } ?>
-
@אביי אמר ביצירת סיסמא בכניסה לדף אינטרנט:
בקשת סיסמא בכניסה לדף אינטרנט
// זה קוד php יש להטמיע בתחילת הדף עצמו, לאחר ה
</head>
.<?php $valid_passwords = array ("user" => "pass"); //user זה שם המשתמש //pass זה הסיסמא $valid_users = array_keys($valid_passwords); $user = $_SERVER['PHP_AUTH_USER']; $pass = $_SERVER['PHP_AUTH_PW']; $validated = (in_array($user, $valid_users)) && ($pass == $valid_passwords[$user]); if (!$validated) { header('WWW-Authenticate: Basic realm="My Realm"'); header('HTTP/1.0 401 Unauthorized'); die ("לא בוצע אימות"); } ?>
מה הקשר לוורדפרס?
-
@QJDTOP אין קשר, אני מעלה את זה כאן, בתקווה שישנו את שם הקטגוריה לפיתוח אתרים @מנהל-ראשי
פיתוח אתרים זה צריך להיות קטגוריה ראשית 1 בניה בשפות 2 וורדפרס
-
@QJDTOP אמר ביצירת סיסמא בכניסה לדף אינטרנט:
@QJDTOP אין קשר, אני מעלה את זה כאן, בתקווה שישנו את שם הקטגוריה לפיתוח אתרים @מנהל-ראשי
פיתוח אתרים זה צריך להיות קטגוריה ראשית 1 בניה בשפות 2 וורדפרס
אתה מתנדב למלא את כל הקטגוריות האלו???
-
@QJDTOP אמר ביצירת סיסמא בכניסה לדף אינטרנט:
@אביי אני לא מבין בזה אבל אם אני מוחק את השורה העליונה שכתוב php זה אומר שמה שכתבתי זה לא בphp?
זה אומר שהפרסר של PHP לא ידע שמדובר כאן בקוד PHP שנמצא בתוך הדף.
לא יודע מה זה פרסר אבל זה אומר שהפרסר(עכשיו הבנתי שזה החלק שאמור לקלוט את הפקודה) לא יודע שזה שפת php!
אז איזה שפה? -
@QJDTOP פרסר זה הכלי שבעצם מריץ את הקוד ומבין מה הוא רוצה, ויוצר ממנו דף HTML שאתה מקבל בדפדפן, ואם לא תכתוב לו שמדובר בPHP אולי הוא ייחשוב שזה JS או CSS או HTML או ויש עוד רבות...
לא יותר פשוט לכתוב ישר ב html?