שאלה | מה זה ההודעה הזאת?
-
שלום וברכה,
פתחתי היום את המחשב וההודעה הבאה עולה לי כל פעם בהפעלת המחשב, אשמח אם יוכלו לעזור לי בפיתרון הבעיה.
מצו"ב הודעת השגיאה.
@כתר-התורה מותקן לך מדפסת ברודר? הוא מופעל באתחול המחשב (בדיקה מהירה במנהל המשימות לשונית אתחול)?
-
@כתר-התורה מותקן לך מדפסת ברודר? הוא מופעל באתחול המחשב (בדיקה מהירה במנהל המשימות לשונית אתחול)?
@YAAKOVSAS אמר בשאלה | מה זה ההודעה הזאת?:
מותקן לי.
מצו"ב צילום מסך מניהול המשימות - איתחול.אשמח אם תוכל להיגד לי מה אני צריך לעשות

-
@YAAKOVSAS אמר בשאלה | מה זה ההודעה הזאת?:
מותקן לי.
מצו"ב צילום מסך מניהול המשימות - איתחול.אשמח אם תוכל להיגד לי מה אני צריך לעשות

@כתר-התורה נראה לי שפשוט תהפוך אותו ללא זמין, גם כך יש לך המון דברים מיותרים שנדלקים עם המחשב (אא"כ אתה משתמש בכולם, כמו וואן דרייב ועוד...).
-
@כתר-התורה נראה לי שפשוט תהפוך אותו ללא זמין, גם כך יש לך המון דברים מיותרים שנדלקים עם המחשב (אא"כ אתה משתמש בכולם, כמו וואן דרייב ועוד...).
@YAAKOVSAS ב"ה הסתדר,
תודה רבה על העזרה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות