דיסק קשיח | מומלץ לקנות?
-
-
@DANI123 מניסיון מר עם WD אני ממליץ ללכת על המוצר הזה בגלל ההגנה, זה התמורה הכי גבוהה שאני מכיר ביחס למחיר. מחזיק 3 כאלה כבר כמה שנים, המלצתי לים אנשים על המוצר, מלא קנו ונהנים.
עם WD נפלתי פעמיים, פנימי וחיצוני. חיצוני ממכה קלה, פנימי בלי הסבר, יום אחד מת! כל המעבדות הטובות שאני מכיר, ניסו ללא הצלחה, הרבה חומר חשוב ויקר הלך לפח! -
@עורך-מקומי אמר בדיסק קשיח | מומלץ לקנות?:
@DANI123 סתם ממליץ בחום על רשת KSP, אמינים מקצועיים וישרים ולא מנסים לדחוף בכוח דברים (בשונה מivory ושאר חנויות פרטיות)
לא עדיף לקנות מחו''ל [יותר זול]
-
@עורך-מקומי אמר בדיסק קשיח | מומלץ לקנות?:
@DANI123 ההבדל במחיר די מזערי בשביל השקט של הזמן והאחריות. זוהי דעתי, ברור שיש שחולקים. אבל מה שאני יכול להגיד לך שיש לי לא קצת ניסיון בנושא, וזה מסקנה שנכתבת ב"דם"!
תודה הארת את עיני
-
@עורך-מקומי כל הכוננים לא מחזיקים מעמד היום ותמיד מומלץ גיבוי כמו שטוען תמיד @משחזר-מידע.
בכל אופן בTRANCEND לפעמים הכוננים בפנים הם של חברת SEAGATE שפחות מחזיקים מעמד,[בכונן שהמלצת רק המארז הוא של TRANSCEND הכוננים לפעמים WD ולפעמים SEAGATE] .
הכונן שהמלצת גם אני בעיקרון ממליץ עליו אבל אפשר ליפול איתו. לי יש חבר שקנה כזה כונן ואחרי זמן קצר הוא הפסיק לעבוד [לטענתו ללא נפילה]. נ. ב. הכונן היה של SEAGATE.
לי אישית יש כזה כונן אבל הדיסק הוא של WD ואני מאד נהנה.