בעיה | בייבוא אנשי קשר לחשבון גוגל, הוא עוצר אחרי כאלפיים אנשי קשר!
-
אני רוצה לייבא אנשי קשר לחשבון גוגל שלי מקובץ CSV, כבר עשיתי זאת כמה פעמים, אך משום מה הפעם הוא עוצר אחרי 1,500 או 2,000 אנשי קשר!
מה זה אמור להיות???@שמואל-ש אמר בבעיה | בייבוא אנשי קשר לחשבון גוגל, הוא עוצר אחרי כאלפיים אנשי קשר!:
מה זה אמור להיות???
ומה הבעיה לייבא אותם בחלקים ?
-
אני רוצה לייבא אנשי קשר לחשבון גוגל שלי מקובץ CSV, כבר עשיתי זאת כמה פעמים, אך משום מה הפעם הוא עוצר אחרי 1,500 או 2,000 אנשי קשר!
מה זה אמור להיות??? -
@מוטי-ברנד אמר בבעיה | בייבוא אנשי קשר לחשבון גוגל, הוא עוצר אחרי כאלפיים אנשי קשר!:
@שמואל-ש יכול להיות שהזיכרון של הפלאפון מלא
זה לא בפלאפון, זה במחשב עם חשבון גוגל חדש שפתחתיו במיוחד למטרה זו...
-
@שמואל-ש אמר בבעיה | בייבוא אנשי קשר לחשבון גוגל, הוא עוצר אחרי כאלפיים אנשי קשר!:
מה זה אמור להיות???
@משחזר-מידע אמר בבעיה | בייבוא אנשי קשר לחשבון גוגל, הוא עוצר אחרי כאלפיים אנשי קשר!:
זה לא בעיה, אך אם אפשר רגיל אז למה ללכת עקום???
לכן אני רוצה לדעת האם אפשר רגיל או שאני מוכרח ללכת עקום... -
מה זה אמור להיות??? -
@שמואל-ש אמר בבעיה | בייבוא אנשי קשר לחשבון גוגל, הוא עוצר אחרי כאלפיים אנשי קשר!:
מה זה אמור להיות???
מתנצל, אשתדל לא לעשות את זה עוד פעם
איזה דגם פלאפון?
וכמה זיכרון פנימי ריק יש לו?@MGM-IVR אמר בבעיה | בייבוא אנשי קשר לחשבון גוגל, הוא עוצר אחרי כאלפיים אנשי קשר!:
מה זה אמור להיות???
איזה דגם פלאפון?
וכמה זיכרון פנימי ריק יש לו?הוא מדבר לייבוא לממשק אנשי קשר גוגל דרך המחשב למיטב הבנתי
-
מה זה אמור להיות???
איזה דגם פלאפון?
וכמה זיכרון פנימי ריק יש לו?@MGM-IVR אמר בבעיה | בייבוא אנשי קשר לחשבון גוגל, הוא עוצר אחרי כאלפיים אנשי קשר!:
טוב, אז הפעם עדיין אוותר לך...
@MGM-IVR אמר בבעיה | בייבוא אנשי קשר לחשבון גוגל, הוא עוצר אחרי כאלפיים אנשי קשר!:
איזה דגם פלאפון?
וכמה זיכרון פנימי ריק יש לו?@שמואל-ש אמר בבעיה | בייבוא אנשי קשר לחשבון גוגל, הוא עוצר אחרי כאלפיים אנשי קשר!:
זה לא בפלאפון, זה במחשב עם חשבון גוגל חדש שפתחתיו במיוחד למטרה זו...