המרת משחק GBC ל GBA כך שיתאים לגמבוי של סאמויקס
- 
יש דרך להמיר משחק מ GBC ל GBA ? 
 יש תוכנה גומבה אבל לא הצלחתי לעשות איתה כלום
 זה המשחק
 Bugs Bunny in Crazy Castle 4 (Europe).gbc
 זה ממש יעזור לי@יעקב-ישראל איך להוסיף משחקים לגמבוי יש לך דרך? 
- 
@יעקב-ישראל איך להוסיף משחקים לגמבוי יש לך דרך? @A0533057932 בד"כ אפשר ע"י כ. זיכרון, לא? 
- 
@יעקב-ישראל רלוונטי 
- 
@A0533057932 בד"כ אפשר ע"י כ. זיכרון, לא? @מוטי-מן לי יש גמבוי שלהם ואין לו כניסה לכרטיס זיכרון 
 אבל אני מבין ממך שיש כמה סוגים של גמבויים של סאמוויקס
- 
@מוטי-מן לי יש גמבוי שלהם ואין לו כניסה לכרטיס זיכרון 
 אבל אני מבין ממך שיש כמה סוגים של גמבויים של סאמוויקס@A0533057932 אני לא מכיר ספציפית את של סאמויקס, אבל מניסיון שלי גם שכחיצונית אין כניסה, בד"כ בלוח עצמו יש, תנסה.. 
- 
@A0533057932 אני לא מכיר ספציפית את של סאמויקס, אבל מניסיון שלי גם שכחיצונית אין כניסה, בד"כ בלוח עצמו יש, תנסה.. @מוטי-מן אתה מתכוון לפתוח את הקופצה ולראות האם יש שם מקום להכניס כרטיס זיכרון? 
- 
@מוטי-מן אתה מתכוון לפתוח את הקופצה ולראות האם יש שם מקום להכניס כרטיס זיכרון? @A0533057932 כן, ככה ראיתי כבר בשני סוגים של גיימבויים ששווקו ככשרים בחנויות... הם אמנם לא היו של סאמויקס, אבל בד"כ כולם מאותו סיני  עם אותה הקורונה... עם אותה הקורונה...
- 
@קטונתי בהחלט עדיין רלוונטי @יעקב-ישראל אני יברר מחר כי אני הולך לישון 
- 
יש דרך להמיר משחק מ GBC ל GBA ? 
 יש תוכנה גומבה אבל לא הצלחתי לעשות איתה כלום
 זה המשחק
 Bugs Bunny in Crazy Castle 4 (Europe).gbc
 זה ממש יעזור לי@יעקב-ישראל מצאתי סרטון של גומבה שמסביר מה לעשות ודי עובד רוצה? 
- 
@יעקב-ישראל מצאתי סרטון של גומבה שמסביר מה לעשות ודי עובד רוצה? 
- 
@116nxh9 לא הצלחתי דרך גומבה @יעקב-ישראל אמר בהמרת משחק GBC ל GBA כך שיתאים לגמבוי של סאמויקס: @116nxh9 לא הצלחתי דרך גומבה לא הצלחת כי אתה לא מכיר או שפשוט זה לא עובד? 
- 
@יעקב-ישראל אמר בהמרת משחק GBC ל GBA כך שיתאים לגמבוי של סאמויקס: @116nxh9 לא הצלחתי דרך גומבה לא הצלחת כי אתה לא מכיר או שפשוט זה לא עובד? 
- 
אשמח לדעת אם משהו הצליח להכניס משחקים לגמבוי! 
 יש לי גם כאלה!
- 
@116nxh9 לא יודע יכול להיות שלא עשיתי משהו טוב 
 נראלי שעשיתי כמו ההוראות ולא יצא קובץ@יעקב-ישראל תעלה את המשחק 
- 
אשמח לדעת אם משהו הצליח להכניס משחקים לגמבוי! 
 יש לי גם כאלה!
- 
@יעקב-ישראל תעלה את המשחק 
- 
@קטונתי העלתי בהודעה הראשונה @יעקב-ישראל למה אתה צריך דווקא gba? 
- 
@קטונתי העלתי בהודעה הראשונה @יעקב-ישראל אני צריך את גומבה יש לי תוכנה אחרת שממירה רק לcia 
- 
@יעקב-ישראל אני צריך את גומבה יש לי תוכנה אחרת שממירה רק לcia 
- 
@קטונתי דווקא GBA בשביל הגמבוי @יעקב-ישראל טעות שלי שכחתי שמדובר בסמויקס 
 יש לך את גומבה להעלות לפה?