סקר | סקר מדוייק אודות תת קטגוריה לניידים וחבילות תקשורת בחו"ל
-
@liy אני לא אוהב לצטט את עצמי (ובפרט לא בפעם השלישית ברצף...):
@לוי-ק אמר בסקר | סקר מדוייק אודות תת קטגוריה לניידים וחבילות תקשורת בחו"ל:
גם אם יקימו (בעזרת השם!!) פורום לנושאי טסים לחו"ל, בו יקיפו את הנושאים של כשרויות, אתרי טיסות זולים, המרות מטבע, ניידים העובדים בחו"ל וחבילות סימים וכו', עדיין בפורום הזה גם נדרש שתהיה תת קטגוריה בעניין של ניידים לחו"ל וכו', מאחר ואנשים שואלים כאן על הדברים האלו הרבה מאוד, וכמו שיש נושאים שנידונים כאן שיש להם פורומים מורחבים יותר בהם יש יותר מידע - ובכל זאת דנים בהם כאן, כך בדיוק בנושא של ניידים בחו"ל.
מקווה שזו פעם אחרונה שאצטרך לחזור על הדברים..
-
@liy אמר בסקר | סקר מדוייק אודות תת קטגוריה לניידים וחבילות תקשורת בחו"ל:
אתה רוצה לפתוח פורום חדש?
@LEVI-H אמר בהצעת ייעול | קטגוריית ניידים בחו"ל:
אולי באמת שווה להקים בשביל זה פורום, אחשוב על זה...
-
@liy אני לא רוצה לנהל לבד.. אין לי די זמן בשביל זה...
אבל אולי @LEVI-H ירצה להצטרף ולסדר זאת...
(כמובן שאשמח להיות גם מהמנהלים...) וצריך להוסיף את @יוסל-ה-0 שיהיה מהמדריכים כמו שהוא אמר בהצעת ייעול | קטגוריית ניידים בחו"ל:
אשמח מאד ם יפתחו אוכל גם לכתוב שם מדריך מסודר על הנל וגם על הקווים מה העלויות וכו'
-
@liy אני לא רוצה לנהל לבד.. אין לי די זמן בשביל זה...
אבל אולי @LEVI-H ירצה להצטרף ולסדר זאת...
(כמובן שאשמח להיות גם מהמנהלים...) וצריך להוסיף את @יוסל-ה-0 שיהיה מהמדריכים כמו שהוא אמר בהצעת ייעול | קטגוריית ניידים בחו"ל:
אשמח מאד ם יפתחו אוכל גם לכתוב שם מדריך מסודר על הנל וגם על הקווים מה העלויות וכו'
לא אמרתי לנהל לבד...
אני פשוט קצת פחות זמין -
@A0533057932 קטגוריה - לא. תת קטגוריה - כן.
(ולהעיר שגם ה6 אנשים שהצביעו לאפשרות השניה - גם מסכימים שיש צורך במידע אודות הנושא הזה בפורום במקום נגיש) -
@liy אמר בסקר | סקר מדוייק אודות תת קטגוריה לניידים וחבילות תקשורת בחו"ל:
אע״פ שהפורום הזה נראה די מת.. צריך להחיות אותו
כמו כל פורום שנועד לתת מידע ולא לפורום.
הפורום יהיה פעיל אולי פעמיים בשנה בחופשים וזהו.
זה יהיה יותר בלוג.
וכל מי ששמח לעזור וירצה להיכנס לפורום בשביל לעזור.
לא יעשה את זה במהלך היום יום כי לא יהיו שם שאלות.
אלא במהלך השנה אף אחד לא יכנס.
וממילא מי שישאל כן במהלך השנה (בודדים) לא יקבלו תשובה באותו יום, ספק אם באותו שבוע.לכן המקום של כזה דבר הוא לא בפורום נפרד, אלא בפורום קיים, שאנשים לא נכנסים בשביל זה, אבל כן יהיו מנויים לקטגוריה או משהו כזה.
מצד שני הנהלת הפורום בדיוק בגלל הסיבות שנאמרו לעייל, לא תיהיה מעוניינת לכאורה להקים קטגוריה מתה שאין בה נושאים.
ובמיוחד שזה לא קשור כל כך לטכנולוגיה.אולי כדאי אם המנהלים לא יסכימו להקים כאן לחפש פורום אחר פעיל שבו הבעלים יסכימו לקטגוריה הזאת.
למשל-
תחומים
תכנו טק
איש את רעהו -
@mefateach אמר בסקר | סקר מדוייק אודות תת קטגוריה לניידים וחבילות תקשורת בחו"ל:
@MGM-IVR אמר בסקר | סקר מדוייק אודות תת קטגוריה לניידים וחבילות תקשורת בחו"ל:
זה יהיה יותר בלוג.
אולי זה באמת הפתרון
מי שמעוניין לעזור בניהול של הבלוג (גם פורום) שיפנה אלי בפרטי...
-
לענ"ד לא כדאי לרוץ ישר לNodebb, מאיך שזה נשמע זה לא מה שאתם מחפשים בהכרח, אתם רוצים יותר מקום לאחסן מידע מסודר, אפשר לדוגמה wikiJS + אופציה של תגובות.
גם האתר שלי יכול להיות שאם הייתי עושה אותו כיום לא הייתי בוחר בNodeBB. ודאי לא באוטומט...
-
@צדיק-תמים אמר בסקר | סקר מדוייק אודות תת קטגוריה לניידים וחבילות תקשורת בחו"ל:
לענ"ד לא כדאי לרוץ ישר לNodebb, מאיך שזה נשמע זה לא מה שאתם מחפשים בהכרח, אתם רוצים יותר מקום לאחסן מידע מסודר, אפשר לדוגמה wikiJS + אופציה של תגובות.
רעיון, אבל אני חושב בכל אופן לבצע את זה בפלטפורמה קצת יותר פתוחה. נחכה ונראה מה יצא בסופו של דבר...
גם זה נראה מראש שהם רוצים ללכת על פלטפורמת פורומים. לא חייבים nodebb, אבל כן משהו בסגנון של פורום מפותח...@צדיק-תמים אמר בסקר | סקר מדוייק אודות תת קטגוריה לניידים וחבילות תקשורת בחו"ל:
גם האתר שלי יכול להיות שאם הייתי עושה אותו כיום לא הייתי בוחר בNodeBB. ודאי לא באוטומט...
כי האתר שלך הוא ממש במתוכנת של בלוג, רק עם אופצייה לתגובות של אוחרים. אבל הם מחפשים ממש פורום שאנשים שואלים, מגיבים, משתפים מידע, מתייעצים, וכו...
-
@MGM-IVR אמר בסקר | סקר מדוייק אודות תת קטגוריה לניידים וחבילות תקשורת בחו"ל:
כמו כל פורום שנועד לתת מידע ולא לפורום.
הפורום יהיה פעיל אולי פעמיים בשנה בחופשים וזהו.
זה יהיה יותר בלוג.
וכל מי ששמח לעזור וירצה להיכנס לפורום בשביל לעזור.
לא יעשה את זה במהלך היום יום כי לא יהיו שם שאלות.
אלא במהלך השנה אף אחד לא יכנס.
וממילא מי שישאל כן במהלך השנה (בודדים) לא יקבלו תשובה באותו יום, ספק אם באותו שבוע.
לכן המקום של כזה דבר הוא לא בפורום נפרד, אלא בפורום קיים, שאנשים לא נכנסים בשביל זה, אבל כן יהיו מנויים לקטגוריה או משהו כזה.
מצד שני הנהלת הפורום בדיוק בגלל הסיבות שנאמרו לעייל, לא תיהיה מעוניינת לכאורה להקים קטגוריה מתה שאין בה נושאים.
ובמיוחד שזה לא קשור כל כך לטכנולוגיה.
אולי כדאי אם המנהלים לא יסכימו להקים כאן לחפש פורום אחר פעיל שבו הבעלים יסכימו לקטגוריה הזאת.
למשל-אני מסכים עם דבריך...
אבל בגלל דבריך אני חושב כי לפחות את הנושא הטכנולוגי - שכן קשור לפורום הזה - צריך שתהיה לו כאן פינת מידע.
-
חבר'ה, מה הבעיה עם מה שאמר @צדיק-תמים בסקר | סקר מדוייק אודות תת קטגוריה לניידים וחבילות תקשורת בחו"ל:
מה עם https://nesiot.info?
למה לא זה?
-
@mefateach אתה צודק שנפתח כאן דיון שקצת לא קשור - אבל אני חושש כי במסגרת הנוכחית אין לו מקום מתאים יותר... (עד שלא ייפתח פורום אחר - שאז ימחקו כאן את כל הפוסטים שקשורים לפורום החדש, או שתיפתח תת קטגוריה - ובה בהצעות ייעול ידונו על זה...)
-
@mefateach אתה צודק שנפתח כאן דיון שקצת לא קשור - אבל אני חושש כי במסגרת הנוכחית אין לו מקום מתאים יותר... (עד שלא ייפתח פורום אחר - שאז ימחקו כאן את כל הפוסטים שקשורים לפורום החדש, או שתיפתח תת קטגוריה - ובה בהצעות ייעול ידונו על זה...)