Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@שלומ הבעייה היא לא בממיר, אלא הבעייה היא שאין לך במחשב רכיב נצרך מסויים. תוריד את זה ותתקין.
@מישהו12 @אלישי @Men770 יש מצב להוסיף שדה של כתובת בתוך היישום ?
נתקעתי משלב 4, היכן נמצא הקובץ הנ"ל, ולאן לגרור ? צריך להכניס את הקובץ טקסט לתוך תקיית data ? האם אפשר בקובץ טקסט להשאיר שורה ריקה ?
@ליבל גוררים את קובץ הטקסט על היישום 'ממיר קבצים'. זה יוצר בתיקיה קובץ בשם contacts.bin, אותו גוררים לתיקיית data.
@Men770 לך אישית זה עבד? אני ניסיתי לפני חודש חודשיים לעשות את זה, ולא הצלחתי בפעם הראשונה...
@ליבל ערכתי את המדריך, באיזה שלב נתקעת? (הוספתי הרבה הסברים נוספים, תקרא שוב...).
@אלישי עכשיו ניסיתי, ואכן לא עובד.
@Men770 נראה לי שצריכים עוד קובץ שחסר במקורי... אז התעצלתי לחפש את הקובץ הזה, לצורך הציבור אחפש את זה...
@אלישי אני חושב שזה בעייה בממיר.
@Men770 אני חושב שצריכים להחליף את הסיומת של bin בחזרה לסיומת txt, תנסה את זה שניה ותעדכן...
@אלישי אמר בהכנת אלפון לנוקיה:
הצלחתי
זה עובד או נותן שגיאת יישום?
@Men770 הוא לכאורה הצליח רק את השלב שהוא נתקע שם, לא להפעיל... (#רק חושב..).
@אלישי לא קשור. היישום צריך bin. אחרת זה היה נותן שגיאה אחרת.
לא, הצלחתי להפעיל, זה עובד מצוין הבעיה שלי היה ששמתי שורות ריקות
@Men770 האמת היא שזה בעיה ביישם עצמו, מכיון שאפי' אם אין כלל נתונים בקובץ הוא אמור להראות כזה שגיאה: ולא השגיאה הקיימת
@כולם שמישהו יעדכן אם זה עובד לו..
@ליבל ואם אין שורות ריקות?
לי עבד פיקס אני ניסיתי פה ושם ובסוף עליתי על כל הבעיות
@ליבל אמר בהכנת אלפון לנוקיה:
האם היה לכם שמות המורכבים רק ממילה אחת? שורות ריקות? מספר המתחיל ב+972? זה כל השגיאות שאני מכיר... והישום צריך bin ולא txt המרתם בנוטפד לuc2-be-bom?