בעיה | לא מוצא את הוואטספ והוויז ב- qin1s+ Xiaomi
-
@ephraum-tzvi נמצא בהגדרות במידע על הטלפון
-
@האדם-החושב לחצתי 7 פעמים ולא קרה כלום..
-
@האדם-החושב אמר בבעיה | לא מוצא את הוואטספ והוויז ב- qin1s+ Xiaomi:
להיכנס לאפשרויות מפתח
אני לא מוצא את האופציה של אפשרויות מפתח...
-
@ephraum-tzvi אפשרויות מפתח מופיע רק אחרי לחיצה שבע פעמים על מספר duild ולגבי מה שלא הצלחת אחרי לחיצה שבע פעמים מוזר ,אולי הם חסמו את זה?
בכל מקרה מה קורה אחרי שאתה מנסה להתקין קובץ apk? -
@האדם-החושב לא ניסיתי.. פחדתי שזה יכול לגרום לנזק כי אולי יש וואטספ בכל זאת אבל כרגע אני מבין שאפי' להוריד לא בטוח שאפשר..
-
@ephraum-tzvi מה הבעיה? תעתיק מהמחשב קובץ apk כלשהו/תשתף בבלוטוס ותנסה להתקין
-
@האדם-החושב לא בעיה, פשוט חששתי שאם יהיה פעמים וואטספ זה יגרום נזק
-
@ephraum-tzvi תנסה אפליקציה אחרת ,ואגב אם תנסה להתקין פעמיים וואטסאפ זה מקסימום לא יתקין /יעדכן ,זה לא יגרום נזק
-
@האדם-החושב צריך apk רגיל, או משהו מיוחד לדגם הזה?
-
@ephraum-tzvi צריך APK רגיל. רק שיתאים ללגירסת אנדרואיד שלך
-
@ephraum-tzvi תראה כאן אפליקציות שמתאימות לשיואמי מקשים
-
@ephraum-tzvi אם אני מבין נכון הם פשוט עשו רשימה לבנה לWhatsApp ולוייז, אבל צריך להתקין לבד.
לפי זה אין צורך במצב מפתחים וכל השטויות, פשוט להתקין וזהו. -
@Ykingsmart א' לא מסתבר שעשו רשימה לבנה (וואטסאפ ווןיז כן ותפילון לא?!) ,מסתבר יותר שזו רשימה שחורה
ב' מה שכתבתי לו זה שהוא יכול לנסות להתקין ומקסימום אם זה חסום להתקנות שיתקין דרך adb -
@האדם-החושב אמר בבעיה | לא מוצא את הוואטספ והוויז ב- qin1s+ Xiaomi:
@Ykingsmart א' לא מסתבר שעשו רשימה לבנה (וואטסאפ וויז כן ותפילון לא?!) ,מסתבר יותר שזו רשימה שחורה
בדיוק להיפך. רשימה שחורה זה הכוונה להגדיר מה לא יעבוד, (קח דוגמא מרשימה שחורה של שיחות), רשימה לבנה זה שהגדירו שXXX בלבד יעבדו.
ב' מה שכתבתי לו זה שהוא יכול לנסות להתקין ומקסימום אם זה חסום להתקנות שיתקין דרך adb
בכל מצב זה לא הדרך לפתוח במכשיר הזה מצב מפתחים, עיין כאן איך פותחים
-
@Ykingsmart אמר בבעיה | לא מוצא את הוואטספ והוויז ב- qin1s+ Xiaomi:
בדיוק להיפך. רשימה שחורה זה הכוונה להגדיר מה לא יעבוד, (קח דוגמא מרשימה שחורה של שיחות), רשימה לבנה זה שהגדירו שXXX בלבד יעבדו
???, זה בדיוק מה שכתבתי
-
@האדם-החושב תסתכל שוב
בכל מצב, מה זה משנה עכשיו... -