בקשת מידע | תחנות לigo LUNA
-
@נצח-ישראל היה לי בעבר אבל מחקתי את חנות גוגל אז כרגע אני עם גרסה פרוצה למרות שיש לי רשיון לגרסה מלאה מהחנות.
לענייננו גם אצלך צריכה להיות תיקיית content היכן שהמערכת מאחסנת את האפליקציות. אאל"ט זה באחסון הפנימי ב android>DATA בתיקיה של IGO.
-
@אלי-TZA אמר בבקשת מידע | תחנות לigo LUNA:
@נצח-ישראל אתה לא טועה במיקום אבל אל תפתח את save. מה יש למטה?
זה התמונה עם 11 תיקיות שפתוחות מתוך התקיימה הזאת ולמטה יש עוד קבצים אבל לא תיקיות
העלתי עוד פעם עד למטה -
@אביבי אמר בבקשת מידע | תחנות לigo LUNA:
@נצח-ישראל מאיפה יש לך את הקובץ של התחנות?
מהפורום
אני לא יודע איך לצטט את זה לפה
אבל בחיפוש קצר תמצא
igo תחנות -
@נצח-ישראל מאיפה יש לך את הקובץ של התחנות?
@ARI אמר בלהורדה | IGO (גי' פי אס) לאנדרואיד- ללא אינטרנט:
מעת לעת יתעדכן כאן קבצי התחנות (קובץ עם המיקום ומספר תחנה של כל תחנות האוטובוס בארץ) הורידו את הקובץ הזה: תחנות , והעתיקו אותו לתיקיית content>USERDATA>POI, אם התיקיות לא קיימות יש ליצור אותם.(מעודכן 16.11.20)
זה קובץ שאני מכין ידנית ועברה שנה וחצי מאז האחרון. אם יש ביקוש אשתדל להכין חדש.
-
@נצח-ישראל לא זה מה שאני רוצה, הבאת את התיקיות שבתוך תיקיית SAVE. ואני רוצה את התיקיות שליד SAVE. כלומר התיקיות שבתוך files.
-
@נצח-ישראל מה יש בMG?
baseline? אז זה לא קשור.
בתור התחלה הייתי מנסה לשים את תיקיית USERDATA בתוך files ולראות אם זה נקלטניסיתי כבר לפני זה
וגם עכשיו ניסיתי עוד פעם וזה לא נקלט(סתם אני חושב אולי צריך להציע להם הצעת ייעול שיוסיפו בעצמם למפות)
-
@נצח-ישראל אין לי אופציה "מקומות בסביבה"
כשאתה לוחץ על מקום במפה יש לך בצד ימין למטה חץ
-
@נצח-ישראל אמר בבקשת מידע | תחנות לigo LUNA:
@נצח-ישראל מה יש בMG?
baseline? אז זה לא קשור.
בתור התחלה הייתי מנסה לשים את תיקיית USERDATA בתוך files ולראות אם זה נקלטניסיתי כבר לפני זה
וגם עכשיו ניסיתי עוד פעם וזה לא נקלטרק לוודא ששמת ישר את userdata ולא את CONTENT?
במחשבה שניה אולי תנסה גם בתוך CONTENT. למרות שאיך שקלטתי אותך בטח כבר ניסית את זה..(סתם אני חושב אולי צריך להציע להם הצעת ייעול שיוסיפו בעצמם למפות)
כש-igo עבדו על הגרסה לשיומי הכשר הייתי בקשר איתם שיכניסו את זה מובנה לתוכנה. בסופו של דבר הם החליטו לדחות את זה לגרסה הבאה שלא הגיעה..
-
@נצח-ישראל הבעיה שLUNA זה גרסה יחסית חדשה ואין עליה מספיק חומר ברשת בשביל לדעת. סביר שאתה הראשון בעולם שמנסה את זה..
אם יש לך גרסה חוקית אפשר לנסות לפנות לתמיכה הישראלית שלהם בטלפון או במייל ולשאול אם יש תמיכה בהוספת קבצי KML של המשתמש כמו שהיה בכל הגרסאות בעבר.