בעיה | הארד דיסק שהקבצים לא נקראים
-
@משחזר-מידע אמר בבעיה | הארד דיסק שהקבצים לא נקראים:
@מי-כעמך-ישראל-1 אפשר לראות צילומ של:
- ניהול דיסקים
- דוח הSMART
הורדתי את התוכנה. איך אני מוציא דוח על דיסק קשיח חיצוני?
-
@מי-כעמך-ישראל-1
זה מה שהוא מראה לי -
@מי-כעמך-ישראל-1
יש לי מלחמה עם עצמי האם להגיב
מצד אחד מדובר בדיסק שהפך לRAW שתוכנת שחזור [ואם יודעים איך לעשות זאת] יכולה לשחזר את הקבציםמצד שני עקב הנסיבות שזה קרה (סריקת דיסק) אני כמעט בטוח שיש בעיות בדיסק שגרמו למצב הזה
אבל עקב כך שהדיסק (הוא ככל הנראה נעול ו) לא מציג את דוח הSMART אני מתלבט איך להמשיך אתך
מה גם שמדובר בדיסק מאד בעייתי שאם אני צודק בניתוח שלי, נסיון הוצאת החומר ברמת מחשב/תוכנות שחזור יכול להחמיר את המצב עד כדי איבוד גישה לדיסקלסיכום הייתי מנסה ללכת בין הטיפות..
אם החומר לא מי יודע מה חשוב, תנסה תוכנות שחזור
אבל תחשוב טוב טוב על מה שכתבתי לעיל [המצב יכול להחמיר עד כדי איבוד גישה לגמרי לדיסק]
ולכן אם החומר חשוב ואין גיבויים (דבר כשלעצמו מאד חמור) הייתי ממליץ לפנות למשחזר מידע מקצועי [שבמצב הנוכחי יצא זול בהרבה מאשר אם יאבד גישה לדיסק לגמרי]אגב גם אם תקבל את החומר בחזרה אם מגיבויים ואו בדרך אחרת, קח בחשבון שמדובר בדיסק זבל ומאד בעייתי, ולכן המשך שימוש לחומר חשוב בדיסק המדובר מאד לא מומלץ
אה, ואם החומר בפנים חשוב אל תתפתה לאתחל אותו בשו"א
-
@מי-כעמך-ישראל-1
מצד אחד מדובר בדיסק שהפך לRAW שתוכנת שחזור [ואם יודעים איך לעשות זאת] יכולה לשחזר את הקבציםמצד שני עקב הנסיבות שזה קרה (סריקת דיסק) אני כמעט בטוח שיש בעיות בדיסק שגרמו למצב הזה
אבל עקב כך שהדיסק (הוא ככל הנראה נעול ו) לא מציג את דוח הSMART אני מתלבט איך להמשיך אתך
מה גם שמדובר בדיסק מאד בעייתי שאם אני צודק בניתוח שלי, נסיון הוצאת החומר ברמת מחשב/תוכנות שחזור יכול להחמיר את המצב עד כדי איבוד גישה לדיסקלסיכום הייתי מנסה ללכת בין הטיפות..
אבל תחשוב טוב טוב על מה שכתבתי לעיל [המצב יכול להחמיר עד כדי איבוד גישה לגמרי לדיסק]
ולכן אם החומר חשוב ואין גיבויים (דבר כשלעצמו מאד חמור) הייתי ממליץ לפנות למשחזר מידע מקצועי [שבמצב הנוכחי יצא זול בהרבה מאשר אם יאבד גישה לדיסק לגמרי]אגב גם אם תקבל את החומר בחזרה אם מגיבויים ואו בדרך אחרת, קח בחשבון שמדובר בדיסק זבל ומאד בעייתי, ולכן המשך שימוש לחומר חשוב בדיסק המדובר מאד לא מומלץ
תודה ענקית
כמה עולה האפשרות השניה שכתבת? החומר חשוב לי -
@מי-כעמך-ישראל-1
ואם בתוכנת שיחזור, איזו מומלצת?
תודה! -
@מי-כעמך-ישראל-1 לא מניח שיתנו לך הצעה לפני בדיקה
עלות בדיקה לזכרוני 100 ש"ח -
@מי-כעמך-ישראל-1 אם אתה רוצה שחזור - תפנה אלי בצ'אט ואני יעזור לך בשליטה מרחוק בחינם
-
גם ככה היה קשה לענות תשובה ויצא בסוף מגילה שלימה
עכשיו בלבלת אותי לגמרי
חשוב או לא חשוב
האם זה נקרא פרדוקס ?@מי-כעמך-ישראל-1 אמר בבעיה | הארד דיסק שהקבצים לא נקראים:
כמה עולה האפשרות השניה שכתבת? החומר חשוב לי
@מי-כעמך-ישראל-1 אמר בבעיה | הארד דיסק שהקבצים לא נקראים:
ואם בתוכנת שיחזור, איזו מומלצת?
-
@משחזר-מידע
זה חשוב אבל לא קריטי... לכן אני בודק את 2 האפשרויות
תודה על התשובה המנומקת והמקצועית!!! -
@מתכנת-חובב אמר בבעיה | הארד דיסק שהקבצים לא נקראים:
@מי-כעמך-ישראל-1 אם אתה רוצה שחזור - מומלץ לפנות אלי בצ'אט ואני יעזור לך בשליטה מרחוק בחינם
אשמח לעזרתך אבל לא מצליח לפתוח צ'אט
תודה לפורום הענק הזה. אין מקום כזה! -
@מי-כעמך-ישראל-1 אם אתה רוצה שליטה מרחוק אני יכול עכשיו
תוריד anydesk ותכתוב כאן את המזהה -
פוסט זה נמחק!
-
@מתכנת-חובב אמר בבעיה | הארד דיסק שהקבצים לא נקראים:
@מי-כעמך-ישראל-1 אם אתה רוצה שליטה מרחוק אני יכול עכשיו
תוריד anydesk ותכתוב כאן את המזההיצאתי בטעות
-
@מי-כעמך-ישראל-1 כמה דקות
אני מוריד טימוויואר -