בקשת מידע | יש אפשרות להתמשקות עם וואטסאפ? (האפליקציה)
-
@צדיק-תמים אמר בבקשת מידע | יש אפשרות להתמשקות עם וואטסאפ? (האפליקציה):
@yosef454 חבל שאתה כותב בלי להכיר את הנושא ומטעה אחרים
למה נראה לך כך?
-
@yosef454 חבל שאתה כותב בלי להכיר את הנושא ומטעה אחרים
לאחרונה וואצפ פירסמה את הapi שלהם באופן רישמי אבל מכמות מסוימת של הודעות זה בתשלום
-
@אהרן-שובקס מה שהם פרסמו עדיין מצריך חשבון מפתח במטא, דף פייסבוק עסקי, אישור של הנמען לקבל הודעות, שליחת הודעות יזומות רק בתבניות שאושרו מראש ידנית על ידי נציג של פייסבוק (ואם המשתמש עונה יש 24 שעות לשלוח מה שרוצים), וכל שאר הבירוקרטיה
כן יש כמה עשרות הודעות לנסיון חד פעמי שבהם כנראה יש פחות מגבלה -
@Android-0 השירותים בתשלום בעצם מפעילים עבורך ווצאפ ווב (דבר יקר במשאבים) שהממשק שלו נשלט ע"י התוכנה, זה לא רשמי ועלול (וזה גם קורה מידי פעם) להיחסם על ידי פייסבוק (=ווצאפ), וכמובן שזה לא מעשי כפתרון כמותי למערכות תוכן
בטלגרם העניינים שונים לחלוטין@yosef454 אמר בבקשת מידע | יש אפשרות להתמשקות עם וואטסאפ? (האפליקציה):
למה נראה לך כך?
כי אני בדקתי ממש לאחרונה את התחום, ואני יודע שזה ממש סיפור, והסיפור הזה הוא לכל משתמש בנפרד מחדש, אלא אם כן מפעילים ווצאפ ווב לא רשמי שעלול להיחסם ויקר במשאבים, כמו שאמרתי.
-
@yosef454 אמר בבקשת מידע | יש אפשרות להתמשקות עם וואטסאפ? (האפליקציה):
באשר למשאבים זה פחות העניין כי זה לא רץ על המחשב שלך.
מישהו בסוף צריך לשלם את זה... ואם כן זה לא מעשי שימות תשלב את זה במערכות וכדומה, כיוון שזה עלות לא נמוכה לכל לקוח ולקוח.
-
מישהו בסוף צריך לשלם את זה... ואם כן זה לא מעשי שימות תשלב את זה במערכות וכדומה, כיוון שזה עלות לא נמוכה לכל לקוח ולקוח.
גילוי נאות, אנחנו מספקים את השירות הזה, אם תרצה תפנה בפרטי לקבל דוגמא.
-
@yosef454 אמר בבקשת מידע | יש אפשרות להתמשקות עם וואטסאפ? (האפליקציה):
גילוי נאות, אנחנו מספקים את השירות הזה, אם תרצה תפנה בפרטי לקבל דוגמא.
אני יודע שזה אפשרי, האם זה מעשי למה ש@האדם-החושב אמר בבקשת מידע | יש אפשרות להתמשקות עם וואטסאפ? (האפליקציה):
ראיתי כאן שיש אפשרות להוציא שיחה לטלגרם שאלתי היא אם אפשרי גם לוואטסאפ ואם זה אפשרי גם לקריאת ושליחת הודעות כתובות ,אם כן פתרנו את כל הבעיות של הציבור החרדי והלך פייפן התירוץ של "צרכי עבודה" (אגב משום מה זה לא עובד לי)
לא.
כי זה עלות ותהליך לכל מספר בנפרד