שיתוף | מייל לפלאפון הכשר
-
@אלף-שין אמר במדריך | שמיעת המיילים בטלפון + צינתוק גירסא אוטומטית:
@055678 כן בוודאי, ההיסטוריה של ההודעות הקודמות הם חלק מכל הודעה חדשה שתבוא אחריהם.
@אחד-מאנש אמר במדריך | שמיעת המיילים בטלפון + צינתוק גירסא אוטומטית:
אני שאלתי כבר פעם אחת ואני שואל עוד פעם, האם רק לי זה מצנטק פעם כן ופעם לא או אצל כולם (אני עשיתי את הגרסאות הראשונות וכן עשיתי בלי קידומי מכירות-אולי בגלל זה ?)
גם לי לא מצנתק אף פעם, אם כי שומעים הכל, אין יכולת השפעה מצד מה שעשית בקידומי מכירות.
אבל אצלי מה שלא מצנטק לא מגיע בכלל לקו בימות המשיח
וזה מה שאני רוצה לדעת האם לעוד מישהו פעם מצנטק ופעם לא -
יש לי בעיה מסויימת שבגללה אני לא עושה תרגום. חשבתי לשתף אתכם ואולי יהיה לכם פיתרון
אני יתחיל לפי סדר הניסוי ותעיה שלי
קודם כל הדבר הנכון לכאורה היה לעשות תרגום על כל הטקסט שנשלח לפלאפוןconst ttsStringTranslate = LanguageApp.translate(ttsString, '', 'iw')
הבעיה בזה שהתוצאה היא שזה לא מתורגם בגלל המילים "הודעה מאת" "נושא" וכו' שהם בעברית
לכן עשיתי תרגום על הנושא בנפרד ועל גוף ההודעה בנפרד
const subjectTranslate = LanguageApp.translate(message.getSubject(), '', 'iw') const bodyTranslate = LanguageApp.translate(message.getPlainBody(), '', 'iw') ```
על פי בדיקה של עשרות הרצות ברצף ראיתי שהתרגום לפעמים נתקע כשהוא רצוף ולכן עשיתי לו עצירה של שנייה (אני לא בטוח שזה נצרך)
const subjectTranslate = LanguageApp.translate(message.getSubject(), '', 'iw') Utilities.sleep(1000) const bodyTranslate = LanguageApp.translate(message.getPlainBody(), '', 'iw')
וכאן יש לי כמה שאלות
א. כדאי לעשות את התרגום אפילו שייתכן מקרים נדירים של עצירה? (בגלל רצף תרגומים או בגלל המכסה היומית)
ב. האם יש מישהו שמעדיף שלא יהיה תרגום? -
@055678 אמר במדריך | שמיעת המיילים בטלפון + צינתוק גירסא אוטומטית:
@אלף-שין אמר במדריך | שמיעת המיילים בטלפון + צינתוק גירסא אוטומטית:
@055678 כן בוודאי, ההיסטוריה של ההודעות הקודמות הם חלק מכל הודעה חדשה שתבוא אחריהם.
ואצלי בגירסה האחרונה זה מגיע מחולק לכמה הודעות לפי ההודעות שיש בשרשור
(זה הבעיה !)הבעיה נבדקה
גיליתי למה זה קשור אבל לא הבנתי למה זה גורם לזה בעז"ה נטפל בזה -
@מנצפכ אמר במדריך | שמיעת המיילים בטלפון + צינתוק גירסא אוטומטית:
בעז"ה
גירסא 5.0
בגירסא הזאת אין צורך ביצירת תווית וכן יש אפשרויות לסינון מייליםאיפה אין צורך ליצור תווית במייל ? אם כן למה צריך את "תווית להעברה לאחר קבלת המייל:"
וכן אם אני לא רוצה לסנן מיילים מה אני אמור לכתוב
ומה זה "מילים לחיפוש במייל:" -
למעלה יופיע כפתור בשם מייל לפלאפון. ייתכן שייקח קצת זמן עד שהכפתור יופיע כי הוא נטען רק אחרי טעינת התוספים
יש ללחוץ על כפתור הפעלת הסקריפטלי אין את זה
-
@אברהם-פדר-0 אמר במדריך | שמיעת המיילים בטלפון + צינתוק גירסא אוטומטית:
למעלה יופיע כפתור בשם מייל לפלאפון. ייתכן שייקח קצת זמן עד שהכפתור יופיע כי הוא נטען רק אחרי טעינת התוספים
יש ללחוץ על כפתור הפעלת הסקריפטלי אין את זה
יש את הכפתור בתמונה שהבאת בתפריט למעלה