שיתוף | מייל לפלאפון הכשר
-
@משתדל-באורייתא
גם אני לא מצליח בשבועיים האחרונים לאשר שום סקריפט חדש
כנראה גוגל חסמו את האפשרות הזאת, [ניסיתי לאשר מספר סקריפטים של @מתלמד-צעיר וגוגל לא נותנים לי, למרות שבעבר הצלחתי ללא בעיות].@אלף-שין כתב בשיתוף | מייל לפלאפון הכשר:
@משתדל-באורייתא
כנראה גוגל חסמו את האפשרות הזאת, [ניסיתי לאשר מספר סקריפטים של @מתלמד-צעיר וגוגל לא נותנים לי, למרות שבעבר הצלחתי ללא בעיות].אני אישרתי לפני כמות דקות סקריפט חדש והכל רץ כשורה
-
@משתדל-באורייתא
כנראה גוגל חסמו את האפשרות הזאת, [ניסיתי לאשר מספר סקריפטים של @מתלמד-צעיר וגוגל לא נותנים לי, למרות שבעבר הצלחתי ללא בעיות]. -
@אלף-שין כתב בשיתוף | מייל לפלאפון הכשר:
@משתדל-באורייתא
כנראה גוגל חסמו את האפשרות הזאת, [ניסיתי לאשר מספר סקריפטים של @מתלמד-צעיר וגוגל לא נותנים לי, למרות שבעבר הצלחתי ללא בעיות].אני אישרתי לפני כמות דקות סקריפט חדש והכל רץ כשורה
@מתלמד-צעיר
מוזר אני רואה שממייל אחר כן הצלחתי. -
@דוד-טרייטל כתב בשיתוף | מייל לפלאפון הכשר:
[עריכה: גם ב8.2.5 מקבל שגיאת 'עדיין אין השמעות']
גם לי השגיאה הזו מופיעה לא פעם.. (גם בגרסה 8.2.5)
@מוגן כתב בשיתוף | מייל לפלאפון הכשר:
@אלף-שין זה לא גוגל אלא נטפרי תשלח להם בקשה והם יפתחו את הסקריפט
אני בנטפרי הצלחתי לאשר בלי שום בקשה מיוחדת..
-
@אלף-שין כתב בשיתוף | מייל לפלאפון הכשר:
@משתדל-באורייתא
@מתלמד-צעיר @אלף-שין אם זה גוגל לכאורה ייתכן פשוט שלוקח לזה זמן עד שזה יתעדכן לכל הפרופילים, כמו בכל העדכונים של גוגל שבכל פרופיל אני מקבל את זה בפעם אחרת
-
@מנצפכ
אני ניסיתי לעדכן את הסקריפט לגירסה 8.2.4 ועכשיו ל8.2.5, אבל גוגל לא מאשרת. מה אפשר לעשות?
התקנתי את זה על 3 חשבונות גוגל ועבד מצויין, אבל על החשבון גוגל האישי קיבלתי את ההודעה הזו:האפליקציה הזו חסומה
האפליקציה הזו ניסתה לגשת למידע רגיש בחשבון Google. כדי לשמור על אבטחת החשבון, Google חסמה את הגישה.@משתדל-באורייתא
ב"ה לי זה עובד מצויין (נט פרי) ללא בעיות בכל הגרסאות האחרונות וכן לחבר שעשיתי לו, לא הייתה שום בעיהת"ל!
-
@מנצפכ נראה לי שזה כן מחלק - זה אומר לי בסוף ההודעה להמשך ההודעה עבור להודעה הבאה(מצרף צילום מסך של הקובץ בימות המשיח)

-
@מנעמע כתב בשיתוף | מייל לפלאפון הכשר:
זה אומר לי בסוף ההודעה להמשך ההודעה עבור להודעה הבאה(מצרף צילום מסך של הקובץ בימות המשיח)
אז תחפש את ההודעה הבאה בימות
-
@מנצפכ נראה לי שזה כן מחלק - זה אומר לי בסוף ההודעה להמשך ההודעה עבור להודעה הבאה(מצרף צילום מסך של הקובץ בימות המשיח)

-
@מנצפכ כתב בשיתוף | מייל לפלאפון הכשר:
מושמע רק ההתחלה עד 460 תווים
ומה עם ההמשך?
אין אופציה לשמוע עוד? -
@תלת-פאזי כתב בשיתוף | מייל לפלאפון הכשר:
ומה עם ההמשך?
אין אופציה לשמוע עוד?לא
אם אאפשר לשמוע עוד זה יהיה הרבה מאוד זמן לשמיעת כל ההודעות -
@מנצפכ כתב בשיתוף | מייל לפלאפון הכשר:
אם אאפשר לשמוע עוד זה יהיה הרבה מאוד זמן לשמיעת כל ההודעות
זה ישפיע גם על אורך השמעת ההודעות הקצרות?
-
@תלת-פאזי כתב בשיתוף | מייל לפלאפון הכשר:
ומה עם ההמשך?
אין אופציה לשמוע עוד?לא
אם אאפשר לשמוע עוד זה יהיה הרבה מאוד זמן לשמיעת כל ההודעות@מנצפכ אתה יכול להחזיר את הגירסה הקודמת
https://mitmachim.top/post/965147@kasnik כתב בשיתוף | שדרוג מיילטוק - המייל הטלפוני:
הקול הישן (והאהוב?) חזר ️
️
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות