שיתוף | מייל לפלאפון הכשר
-
פוסט זה נמחק!
-
@אחד-מאנש אמר במדריך | שמיעת המיילים בטלפון + צינתוק. עובד בנטפרי:
שלום וברכה
בימים האחרונים הוא מפספס הרבה מיילים על אחד אני מקבל צינטוק ועל כמה לא, שאלתי חבר והוא אמר לי שגם אצלו ככה האם מישהו יודע מה הבעיה?
בעיקרון אני עשיתי מה שהביאו כאןגם לי בכלל לא מצנתק לפתע בימים האחרונים, מעניין באמת @מנצפכ @צדיק-תמים @שאול-נ-י מה יכול להיות?
-
@אחד-מאנש @אלף-שין אשמח אם תציגו את הלוג של הזמן של קבלת המייל וכן תפרטו אם המייל התקבל בפלאפון או לא
וכמו שכתבתי עשיתי שינוי מסויים וייתכן שזה קשור אליו
השינויים שעשיתי הם א. מחקתי את התנאי שיישלח רק אם זה מהדקה האחרונה ב. המיילים לא נשלחים מתוך התווית שמיועדת לשליחה אלא נשלחים אם הם לא בתווית שמוגדרת להעברה לאחר השליחה ולאחמ"כ מועברים אליהואגב אנשים פונים אליי בצאט על בעיות שיש להם, לי אישית אין בזה בעיה אפשר לפנות אליי בשמחה אבל אני נמצא בפורום רק לפעמים וחבל על הזמן שלהם כי הם יקבלו הרבה יותר תועלת אם הם ישאלו בפורום
-
-
@מנצפכ אצלי זה קצת אחרת ממה ש@אלף-שין כתב
יש מיילים שמצנתק ואת זה שומעים בפלאפון ויש שלא מצנטק ואת זה לא שומעים בפאלפון (ובדקתי בימות המשיח שמה בכלל לא מתקבל קובץ-במיילים שלא מצנטק)
וכן גם אני עשיתי את הגירסאות הקודמות ככה שזה לא קשור אליךולא הבנתי מה כתבת פה- מה זה נקרא לוג של קבלת המייל
אשמח אם תציגו את הלוג של הזמן של קבלת המייל
-
@אלף-שין אמר במדריך | שמיעת המיילים בטלפון + צינתוק. עובד בנטפרי:
3] לדעתי ימות שינו לכולם את שם רשימת הצינתוקים שיהיה במקום "123" "1", אם כן זו הסיבה שלא מצנתק,
אין כזה דבר
שם הרשימה תלוי במה שהמשתמש בחר, זה יכול להיות גםאבגדכלחהכם 15
-
@צדיק-תמים אמר במדריך | שמיעת המיילים בטלפון + צינתוק גירסא אוטומטית:
@אלף-שין אמר במדריך | שמיעת המיילים בטלפון + צינתוק. עובד בנטפרי:
3] לדעתי ימות שינו לכולם את שם רשימת הצינתוקים שיהיה במקום "123" "1", אם כן זו הסיבה שלא מצנתק,
אין כזה דבר
שם הרשימה תלוי במה שהמשתמש בחר, זה יכול להיות גםאבגדכלחהכם 15
כן, אבל עד עכשיו כשנרשמו לצינתוקים דרך הטלפון, השם האוטומטי היה "123" וכך בנוי הסקריפט,
ועכשיו ימות שינו את זה לכולם, גם מי שכבר יש לו רשימה כזאת. -
@אחד-מאנש אמר במדריך | שמיעת המיילים בטלפון + צינתוק גירסא אוטומטית:
@מנצפכ אצלי זה קצת אחרת ממה ש@אלף-שין כתב
יש מיילים שמצנתק ואת זה שומעים בפלאפון ויש שלא מצנטק ואת זה לא שומעים בפאלפון (ובדקתי בימות המשיח שמה בכלל לא מתקבל קובץ-במיילים שלא מצנטק)
וכן גם אני עשיתי את הגירסאות הקודמות ככה שזה לא קשור אליךולא הבנתי מה כתבת פה- מה זה נקרא לוג של קבלת המייל
אשמח אם תציגו את הלוג של הזמן של קבלת המייל
אצלי מקבל הכל למערכת, ולא מצנתק אפילו פעם אחת.
-
@צדיק-תמים
ברשימת הצינתוקים בימות, שם רשימת הצינתוקים כבר לא "123" וממילא הסקריפט לא חל עליו, דהיינו מבחינת הצינתוק.
יש לשנות את שם רשימת הצינתוקים בימות, או בסקריפט,
מה שאמרתי הוא -
שימות שינו, שגם מי שנרשם בטלפון פעם ושם רשימת הצינתוקים האוטמטי שהונפק לו בעבר הוא "123"
היום שינו לו את השם, בלי לשאול אותו. -
@צדיק-תמים אמר במדריך | שמיעת המיילים בטלפון + צינתוק גירסא אוטומטית:
@אלף-שין הבנתי שזה מה שאמרת
וכתבתי שזה פשוט לא נכון
זה לא שם ברירת מחדל, אולי זה מה שכותבים בדוגמאות אז הרבה משתמשים בזה, אבל אין כזה דבר "שם רשימה ברירת מחדל"תדע לך שכל מי שנרשם לצינתוקים דרך הפלאפון, אחרי זה כשבדק באתר מה שם רשימת הצינתוקים התברר כי ימות נתנו לו את השם "123"
למרות שאפשר לשנות עצמאית, אבל זה היה השם האוטמטי, ולכן בדוגמאות דיברו על זה.
וזה מה שהתכוונתי ברירת מחדל. -
@אלף-שין אם הוא היה בודק עוד לפני זה מה הוא כותב,
הוא היה מגלה שהוא בעצמו הגדיר שהשם יהיה 123, כי העתיק בדיוק כמו שכתבו לו בדוגמה במתמחים טופ, שם הגדירו שהשם יהיה 123, ולא חולם חלומות על שם אוטומטי
נ.ב. תנסה לא להגדיר רשימה, ותשמע שגיאה "לא הוגדרה רשימת צינטוקים", בגלל שאין כזה דבר ברירת מחדל/שם אוטומטי