שיתוף | מייל לפלאפון הכשר
-
@MB1111 כתב במדריך | מייל לפלאפון הכשר:
@מנצפכ
איך יש אפשרות {אני צריך את זה כל פעם שיש עידכון}
שהמערכת של ימות המשיח לא יוגדר אוטומטית ??
(זה מערכת להרבה דברים)כשמפעילים את בסקריפט פעם ראשונה מקבלים שאלה אם להגדיר את השלוחות
אפשר ללחוץ על לא -
@מנצפכ כתב במדריך | מייל לפלאפון הכשר:
@עויבד כתב במדריך | מייל לפלאפון הכשר:
עברו כמה ימים מאז שעדכנתי את הגירסה, ועדיין אני לא מקבל צינוקים מהמערכת בכל פעם שמגיע לי מייל חדש.
מה יכולה להיות הסיבה לכך?המספר שלך נמצא ברשימת הצינתוקים?
כמובן. ואני גם מקבל מידי פעם צינתוק, אבל זה על אחד מחמש שש מיילים.
-
האם יש אפשרות שאותה פלטפורמה של המייל תהיה גם לוואצאפ ?
זה משהו מציאותי שיכול לקרות ? -
@אחד-מאנש כתב במדריך | מייל לפלאפון הכשר:
@מנצפכ זה מה שמופיע לי
(כשאני מתקשר לקו הכל תקין)בהקשר למה שכתבתי
עכשיו פתחתי עוד מערכת בימות המשיח וזה כותב לי את אותו דבר
האם מישהו הצליח בימים האחרונים להפעיל את הסקריפט
ואהם מישהו יכול להעלות לכאן גירסה קודמת (אולי זה כן יעזור) -
-
אגב יש גירסה חדשה שנמצאת אצלי כבר מסוף בין הזמנים הקודם עם כמה תוספות ותפורסם בעז"ה בבין הזמנים הקרוב
כולנו מחכים!!!!!!
-
@ירושלמי-בנשמה-1 כתב במדריך | מייל לפלאפון הכשר:
אגב יש גירסה חדשה שנמצאת אצלי כבר מסוף בין הזמנים הקודם עם כמה תוספות ותפורסם בעז"ה בבין הזמנים הקרוב
כולנו מחכים!!!!!!
אני כרגע לא עובד על זה כי הכתובת של גוגל סקריפט חסומה בימות המשיח והרבה פעמים הסקריפט לא עובד
אני צריך למצוא לזה פתרון (יש כיוון רציני לפתור את הבעיה) ואחר כך אם יישאר זמן אני ייפרסם את הגירסה החדשהאגב כדי לשחרר את החסימה של גוגל סקריפט אם יש למישהו סקריפט שפועל ברקע והוא שינה את הסיסמא של המערכת או שהמערכת נמחקה שיימחק את הטריגרים דרך רשימת הטריגרים חוץ מהטריגר הפעיל (או למתקדמים שיישנה את מספר המערכת והסיסמא בגוגל שיטס)
-
@K-O-G כתב במדריך | מייל לפלאפון הכשר:
@מנצפכ יש איזה תווית שצריך ליצור במייל ?
לא
כל מה שצריך לעשות כתבתי במדריך למעלה
אבל כרגע יש תקלה מסויימת שבימות המשיח גוגל סקריפט חסום אז הוא לא תמיד עובדאגב מי שמחפש את הפוסט הזה יכול לחפש בגוגל "מייל לפלאפון" ויופיע לו תוצאה שנייה (לא במאה אחוז) -
בס"ד גירסה 8 (תודה ל @K-O-G שעזר להוציא לפועל )
-
לא חסום בימות המשיח (רעיון של @מיכאלוש )
-
מוצג באקסל 1. אם הטריגרים מופעלים 2. אם ההתחברות לימות המשיח תקינה 3. הטקסט לחיפוש במייל שעליו עובד הסקריפט 4. אם שלוחות ההשמעה והצינתוקים מוגדרות טוב 5. כל מספרי הפלאפון שנמצאים ברשימת הצינתוקים (מתרענן כל פתיחה או בלחיצה על כפתור רענון)
-
במקרה שהצינתוק לא פועל הוא מופעל שוב כל 15 דקות כך שאם התקבל מייל בשבת הצינתוק יופעל מוצאי שבת
-
לא מחפש קבצים שנקראו כך שלא מצנתק כשאתם על המייל וכבר הספקתם לפתוח את הקובץ
-
העברה של הקבצים הקודמים לאשפה (מגירסה 7 ומעלה)
-
קישור לקובץ נשלח למייל אחרי ההפעלה הראשונה
-
תאריך עברי מלא
-
עוד כמה שיפורים קלים
-
-
במקרה שהצינתוק לא פועל הוא מופעל שוב כל 15 דקות כך שאם התקבל מייל בשבת הצינתוק יופעל מוצאי שבת
זה בחיבור הראשוני הוא מתחיל להפעיל את הצינתוק רק לאחר 15 דקות?
פשוט הגדרתי את הכל כמו שצריך אך בפועל הוא לא שולח צינתוק (וכמו בשלוחת 1 השמעת קבצים אני לא רואה שנוצרים קבצי TTS)
ועוד דבר רשימת הצינתוקים 123 שנפתחת אוטומטית היא נפתחת בתור שלוחה הנקראת 123 כך שאין בעצם דרך להכנס ולהרשם לקבלת צינתוקים...