שיתוף | מייל לפלאפון הכשר
-
@מנצפכ אחלה מדריך רמה גבוהה ההשקעה ניכרת בכל פרט ופרט ירבו כמותך בישראל ובפורום ''מתמחים'' אמן,
יש לי רק בעיה קטנה לפעמים כשאני מחייג למערכת במקום להשמיע לי את המיילים הוא אומר ''המקש שהוקש שגוי'' כמובן שאני מקיש על מקש 1...
אגב בהזדמנות זאת אשמח לדעת למה אתה לא משדרג שתיהיה אפשרות של שליחת מיילים?
בכל אופן תודה רבה על הכל תבורך בכל מילי דמיטב -
@נחום-גמזו כתב במדריך | מייל לפלאפון הכשר:
@מנצפכ אחלה מדריך רמה גבוהה ההשקעה ניכרת בכל פרט ופרט ירבו כמותך בישראל ובפורום ''מתמחים'' אמן,
תודה
כיף לדעת שאני עוזר למישהו ולא סתם מגבב מילים בפורום@נחום-גמזו כתב במדריך | מייל לפלאפון הכשר:
יש לי רק בעיה קטנה לפעמים כשאני מחייג למערכת במקום להשמיע לי את המיילים הוא אומר ''המקש שהוקש שגוי'' כמובן שאני מקיש על מקש 1...
תראה תשובה כאן
אגב בהזדמנות זאת אשמח לדעת למה אתה לא משדרג שתיהיה אפשרות של שליחת מיילים?
יש לי קוד מוכן שאני רק צריך לבדוק אותו ולעשות כמה שינויים אבל בגלל חסימה אני לא יכול וכנראה לא יתוקן עד ניסן
-
@פייבל-אשרינו אפשר לעבור מהנושא לגוף ההודעה בהקשה על 4 ולדלג להודעה הבאה בהקשה על 8
-
@פייבל-אשרינו אפשר לעבור מהנושא לגוף ההודעה בהקשה על 4 ולדלג להודעה הבאה בהקשה על 8
לא מדוייק
אתה מדבר כנראה על הגרסאות האחרונות שבהם הנושא הוא כותרת של הקובץ
מעבר מהכותרת להודעה עצמה הוא בהקשת כל מקש
מעבר מהודעה להודעה הוא על פי ההגדרה בשלוחה (ברירת מחדל 8 להודעה ישנה 2 להודעה חדשה)@נחום-גמזו כתב במדריך | מייל לפלאפון הכשר:
@מנצפכ יש לי רעיון נוסף להוסיף במערכת אם זה אפשרי כמובן, שיהיה אפשר למחוק מיילים ולסמן כנקרא, תודה
כרגע יש לי שינויים קריטיים שמחכים ונעצרו לי בגלל החסימה (כמו לדוגמא שכל השרשור נשלח במקום ההודעה האחרונה)
-
@ב-ל-0 כתב במדריך | שליחת צינתוק ונוסח הודעת המייל לפלאפון בעת קבלת מייל חדש:
@האדם-החושב יש לי גם את אותו באג שהוא אומר המקש שהוקש שגוי
אם משהו יכול להסביר לי מה בדיוק אני אמור לעשותלהיכנס להגדרות מתקדמות בימות ושם להוסיף את מה שהוא כתב
@jack כתב במדריך | שליחת צינתוק ונוסח הודעת המייל לפלאפון בעת קבלת מייל חדש:
@האדם-החושב הוספתי בשלוחת השמעת הקובץ את זה ```
ונושעתי.
הבטחתי לפרסם
voice=Elik_2100
tts_voice=Elik_2100
@jack כתב במדריך | שליחת צינתוק ונוסח הודעת המייל לפלאפון בעת קבלת מייל חדש:נראה לי שימות המשיח שינו את מנוע ברירת המחדל למנוע אחר ,חדש אמנם, אבל מוגבל יותר בתווים וזה מקור הצרה
לא הבנתי מה צריך לעשות לבעיה של המקש שהוקש שגוי? -
-
@האדם-החושב ואז בהגדרות מתקדמות מה אני עושה?
-
@החוישב מדביק את מה ש @jack הביא ,זה אמור להיראות כך
https://mitmachim.top/post/558302 -
@האדם-החושב לא זה לא עובד בכלל זה הרס את התקשורת בכלל זה מתנתק מיד?
-
@האדם-החושב כנראה מחקתי את שורת הפקודה של הפתיחה האם יש את זה למישהו?
אשמח -
@האדם-החושב אני מתכון לזה שאומר לשמיעת המילים הקש וכו'
-
@החוישב לא הבנתי ,כשאתה מתקשר מה קורה?
אם הוא לא מתחבר בכלל כנראה שזה קשור לקריסה בשרתים [תוכל לבדוק את זה על ידי כניסה לאתר ולראות האם הוא נותן לך להיכנס] ואם לא ,אלא הוא אומר לך שגיאה על ההתחלה ,כלומר לפני שאתה נכנס לשלוחה כלשהי אתה צריך את ההגדרות לשלוחה הראשית ,שהםtype=menu
ואם זה קיים שם כבר ,כנראה שהבעיה היא שקובץ השמע שם לא תקין ,במקרה כזה תעלה לשלוחה הראשית קובץ אודיו כלשהו
ככה:
ואם רק בכניסה לשלוחה של ההשמעת מיילים הוא אומר לך המקש שהוקש שגוי תעשה כמו שהסבירו למעלה