שיתוף | מייל לפלאפון הכשר
-
@8503524 אמר במדריך | שליחת צינתוק ונוסח הודעת המייל לפלאפון בעת קבלת מייל חדש:
@מנצפכ @אביי @מיכאלוש אולי עכשיו הזמן להמשיך הלאה שיוכלו לשלוח קבצים שהתקבלו לפקס
וכן אולי גם לצרף קבצים שנימצאים במערכת ולשלוח אותם
ואם יתכן אפשרות של קרינות של קבצים מצורפיםיש לי כבר חלק כבד מהעניין מפותח, קבצי טקסט מוקראים, תמונות נשלחות לתיאור המוצג בהם ע"י הבינה המלאכותית של גוגל, הקלטות ושירים מתומללים גם הם ע"י גוגל, אבל יש לזה מגבלה חודשית הרבה יותר קטנה, וגם זה לא קיים בברירת מחדל בכל חשבון גוגל אלא רק למי שהצטרף לGCP אז לכן אין לי אפילו תיכנון לשלב את זה בסקריפט הציבורי...
-
@אביי אמר במדריך | שליחת צינתוק ונוסח הודעת המייל לפלאפון בעת קבלת מייל חדש:
@מנצפכ @אביי @מיכאלוש אולי עכשיו הזמן להמשיך הלאה שיוכלו לשלוח קבצים שהתקבלו לפקס
וכן אולי גם לצרף קבצים שנימצאים במערכת ולשלוח אותם
ואם יתכן אפשרות של קרינות של קבצים מצורפיםיש לי כבר חלק כבד מהעניין מפותח, קבצי טקסט מוקראים, תמונות נשלחות לתיאור המוצג בהם ע"י הבינה המלאכותית של גוגל, הקלטות ושירים מתומללים גם הם ע"י גוגל, אבל יש לזה מגבלה חודשית הרבה יותר קטנה, וגם זה לא קיים בברירת מחדל בכל חשבון גוגל אלא רק למי שהצטרף לGCP אז לכן אין לי אפילו תיכנון לשלב את זה בסקריפט הציבורי...
אולי במנוע של מייקרוסופוט יש יותר זמן?
ואולי אתה יכול להשיג שרת כלשהוא שיריץ על אופיס ואז זה בלי הגבלה בכלל? -
@אביי אמר במדריך | שליחת צינתוק ונוסח הודעת המייל לפלאפון בעת קבלת מייל חדש:
יש לי כבר חלק כבד מהעניין מפותח, קבצי טקסט מוקראים, תמונות נשלחות לתיאור המוצג בהם ע"י הבינה המלאכותית של גוגל, הקלטות ושירים מתומללים גם הם ע"י גוגל, אבל יש לזה מגבלה חודשית הרבה יותר קטנה, וגם זה לא קיים בברירת מחדל בכל חשבון גוגל אלא רק למי שהצטרף לGCP אז לכן אין לי אפילו תיכנון לשלב את זה בסקריפט הציבורי...
- קבצי טקסט מוקראים הם גם בהגבלה ?
- ומה אם האפשרות של השמעת קבצי הקלטות ושירים ללא תמלול (אולי ע"י הפרדה של הקובץ ולהשאיר אותו כקובץ השמעה ?)
- וכן אם יש אפשרות של צירוף קבצים שנמצאים במערכת השלוחה מסוימת ולצרץ אותם למייל
-
וכן אם יש אפשרות של צירוף קבצים שנמצאים במערכת השלוחה מסוימת ולצרץ אותם למייל
אפשרי בקלות למבינים קיים תיעוד ברור לעניין הזה בגוגל
-
@כמה-טוב-השם הקושי הוא כמובן לא הכתיבה של הקוד הפשוט של למשוך קובץ משלוחה מסויימת ולהעביר אותו למייל
הבעיה היא איך מנגישים את זה