שיתוף | מייל לפלאפון הכשר
-
@אברהם-פדר-0 אמר במדריך | שמיעת המיילים בטלפון + צינתוק גירסא אוטומטית:
@מנצפכ אמר במדריך | שמיעת המיילים בטלפון + צינתוק גירסא אוטומטית:
למעלה יופיע כפתור בשם מייל לפלאפון. ייתכן שייקח קצת זמן עד שהכפתור יופיע כי הוא נטען רק אחרי טעינת התוספים
יש ללחוץ על כפתור הפעלת הסקריפטלי אין את זה
יש את הכפתור בתמונה שהבאת בתפריט למעלה
-
@מנצפכ אמר במדריך | שליחת נוסח הודעת המייל לפלאפון + שליחת צינתוק:
בעז"ה גירסא 5.2
בגירסא הזאת נמחקים מעברי שורה וכוכביותאשמח לשמוע רעיונות לעוד תווים מיותרים
אם יהיה אפשר למחוק קישורים. זה פשוט סיוט... [אני מקבל הודעה מאיזה פורום על תגובה שקיבלתי, ועד שאני שומע את ההודעה עצמה, אני צריך לשמוע את הקישור כמה פעמים....
דבר שני, אם יהיה אפשר לעשות שכל מספר תווים יהיה הודעה נפרדת, ויש בזה שתי מעלות, א. אם ההודעה ארוכה, לא יהיה שגיאה או חצי הודעה, ב. היום, לפעמים צריך לחכות דקה שלמה כדי לשמוע את ההודעה בהודעות ארוכות, ככה זה יעלה מהר יותר.
תודה מראש על הכול. -
@מנצפכ לא הצליח לי
מאוד מוזר הפעלתי בקובץ שיצרת בפעם השניה שהתחיל לשלוח לי כל דקה שתי צנתוקים מהודעה של פקס מימות
והיה מופעל אצלי גם הסקריפט של @שאול-נ-י שהפעלתי ע"י טריגר (שההודעות נשלחו לשלוחה אחרת ) ושם גם התחיל להכנס לי כל דקה אותו הודעה של ימות
חשבתי אולי זה בגלל שיש לי שתי סקרפט'ים שמופעלים (אחד שלך ואחד של@שאול-נ-י ) מחקתי את של @שאול-נ-י ולא עבד לי של @מנצפכ
אם יש ל@מנצפכ או למישהו אחר הסבר
(אלי זה קשור ספציפית לגירסא 6.2 את זה @מנצפכ יבדוק לנו ) -
@ישראל10 אמר במדריך | שליחת נוסח הודעת המייל לפלאפון + שליחת צינתוק:
בעז"ה גירסא 5.2
בגירסא הזאת נמחקים מעברי שורה וכוכביותאשמח לשמוע רעיונות לעוד תווים מיותרים
אם יהיה אפשר למחוק קישורים. זה פשוט סיוט... [אני מקבל הודעה מאיזה פורום על תגובה שקיבלתי, ועד שאני שומע את ההודעה עצמה, אני צריך לשמוע את הקישור כמה פעמים....
דבר שני, אם יהיה אפשר לעשות שכל מספר תווים יהיה הודעה נפרדת, ויש בזה שתי מעלות, א. אם ההודעה ארוכה, לא יהיה שגיאה או חצי הודעה, ב. היום, לפעמים צריך לחכות דקה שלמה כדי לשמוע את ההודעה בהודעות ארוכות, ככה זה יעלה מהר יותר.
תודה מראש על הכול.צודק אני ימחק קישורים בלי נדר
ולעשות חלוקה של ההודעה זה ברשימת הדברים שאני צריך לעשות@אברהם-פדר-0 אמר במדריך | שליחת נוסח הודעת המייל לפלאפון + שליחת צינתוק:
עשיתי הכל רגיל ולא עובד
איך אני ידע מה לא טוב???אולי בגלל באג מסויים בגוגל סקריפט שבפעם הראשונה שמריצים לא תמיד זה מריץ וצריך לחכות לטקסט קופץ שהסקריפט הושלם אם לא קפצה כזאת הודעה צריך להפעיל עוד פעם
-
@מנצפכ דרך אגב.
לא עבד לי הסקריפט עוד פעם ועוד פעם.
עד שפשוט נכנסתי למפעילים ועשיתי לו טריגר חדש, [היה רשום שאין שום טריגר] וזה התחיל לעבוד...יש בעיה מסויימת בגוגל סקריפט ועדכנתי את הבעיה למעלה
שימו לב
אם לא קיבלתם הודעה קופצת בצד שמאל למטה שהסקריפט הופעל - הסקריפט לא הופעל ויש להפעילו שוב@ישראל10 אמר במדריך | שליחת נוסח הודעת המייל לפלאפון + שליחת צינתוק:
@מנצפכ איך אפשר לשנות אחד מהקטגוריות אחרי הרצת הסקריפט?
הקובץ נמצא בגוגל דרייב. אפשר לפתוח מתוך הדרייב ולשנות את ההגדרות
-
לפי כמה תווים זה מחולק?
אם הבנתי אותך נכון 2400
@אבוב אמר במדריך | שליחת נוסח הודעת המייל לפלאפון + שליחת צינתוק:
כשאני מפעיל את גירסה 6.4 אוטומטי נמחק לי הגרסאות הקודמות או שאני עכשיו אקבל 2 מיילים (בטלפון) על כל מייל?
תצטרך למחוק את הקובץ הקודם מגוגל דרייב (או למחוק את הטריגר)
כבר גירסא 6.4 ולא מוחק לי קישורים...
לי זה מוחק תבדוק אם מחקת את הגירסא הקודמת
כמו כן, האם יש את הקוד הזה גם בקו להדביק בגוגל סקריפט (יותר נח לי)
לפני הרצת הקוד צריך שהתווית נשלח לפלאפון תהיה קיימת
function mailToPhone() { const number = '07********'; const pass = '******'; const extension = '1'; const tzl = '123'; const tag = 'נשלח לפלאפון'; const searchwording = 'is: inbox'; const cnsender = 'הודעה מאת'; const cnsubject = ' ,נושא,'; const cnbody = 'גוף ההודעה'; const cnend = '. סוף ההודעה'; const url = ('https://www.call2all.co.il/ym/api/'); const token = (number + ':' + pass); const path = ('ivr2:' + extension + '/'); const listTzintuk = ('tzl:' + tzl); const label = GmailApp.getUserLabelByName(tag); let didUpload = false chechForGmails() function chechForGmails() { const threads = GmailApp.search(searchwording + ' newer_than:1h -{label:' + tag + '}'); for (const thread of threads) { const messages = thread.getMessages(); const minuteAgo = new Date(Date.now() - 60000); if (thread.getLastMessageDate() > minuteAgo) { for (const message of messages) { if (message.getDate() > minuteAgo) { const result = sendToYemot(message); didUpload = result || didUpload; } } thread.addLabel(label); } else { const result = sendToYemot(messages[messages.length - 1]); didUpload = result || didUpload; thread.addLabel(label); } if(didUpload === true){ const tzintuk = UrlFetchApp.fetch(`${url}RunTzintuk?token=${token}&phones=${listTzintuk}`); Logger.log(tzintuk) } } function sendToYemot (message) { const subjectTranslate = LanguageApp.translate(message.getSubject(), '', 'iw') ; const bodyTranslate = LanguageApp.translate(message.getPlainBody(), '', 'iw') ; const ttsStringSimple = `${cnsender}. ${message.getFrom()}. ${cnsubject}. ${subjectTranslate}. ${cnbody}. ${bodyTranslate}`; const ttsString1 = ttsStringSimple.replace(new RegExp (/(?:(?:https?|ftp):\/\/|\b(?:[a-z\d]+\.))(?:(?:[^\s()<>]+|\((?:[^\s()<>]+|(?:\([^\s()<>]+\)))?\))+(?:\((?:[^\s()<>]+|(?:\(?:[^\s()<>]+\)))?\)|[^\s`!()\[\]{};:'".,<>?«»“”‘’]))?/, 'g',), ' '); const ttsString2 = ttsString1.replace(new RegExp (/"|>|<|\*|\)|\(|`/, 'g',), ''); const ttsString3 = ttsString2.replace(new RegExp(/@|\n|-/, 'g',), ' '); const ttsString4 = ttsString3.replace(new RegExp(/\s{2,}/, 'g',), ' '); const ttsString = ttsString4.substring(0,2200) + cnend Logger.log({ ttsString }); const directoryListing = JSON.parse(UrlFetchApp.fetch(`${url}GetIVR2Dir?token=${token}&path=${path}`)); Logger.log(directoryListing) if (directoryListing.responseStatus === 'OK') { const lastFileName = directoryListing.files .filter(file => file.fileType === 'AUDIO' || file.fileType === 'TTS') .map(file => file.name.split('.')[0]) .find(fileName => !isNaN(fileName)); const newFileNumber = Number(lastFileName || -1) + 1; const newFileName = newFileNumber.toString().padStart(3, '0'); const newFilePath = `${path}${newFileName}.tts`; const payload = { token, what: newFilePath, contents: ttsString }; const uploadResult = JSON.parse(UrlFetchApp.fetch(url + 'UploadTextFile?', { payload })); return uploadResult.responseStatus === 'OK'; } } } }