שיתוף | מייל לפלאפון הכשר
-
וואו! ושוב. וואו!
פשוט עובד, ועדיין עובד! הייתי בטוח שניפרד מזה לתקופה הקרובה
האם אפשר לנשום עמוק ולהירגע? האימות הדו שלבי כאן כאן ולמרות זאת הכל עובד, זה אומר שעדיין לא נכנס לתוקף באופן מלא (לא מבין בAPI ותוקן...)
או שזה לא נוגע אלינו? -
וואו! ושוב. וואו!
פשוט עובד, ועדיין עובד! הייתי בטוח שניפרד מזה לתקופה הקרובה
האם אפשר לנשום עמוק ולהירגע? האימות הדו שלבי כאן כאן ולמרות זאת הכל עובד, זה אומר שעדיין לא נכנס לתוקף באופן מלא (לא מבין בAPI ותוקן...)
או שזה לא נוגע אלינו? -
@דוד-טרייטל זה עדיין עובד כי האימות עוד לא חל על API, בעיקרון @תלמידהון כבר יכול להחליף את הטוקן במפתח API, אני מניח שהוא עובד על זה..
-
@CUBASE כתב בשיתוף | מייל לפלאפון הכשר:
אני מניח שהוא עובד על זה..
תודה על האימון אבל אני לא
אין לי זמן לזה כרגע -
@דוד-טרייטל זה עדיין עובד כי האימות עוד לא חל על API, בעיקרון @תלמידהון כבר יכול להחליף את הטוקן במפתח API, אני מניח שהוא עובד על זה..
@CUBASE כתב בשיתוף | מייל לפלאפון הכשר:
זה עדיין עובד כי האימות עוד לא חל על API, בעיקרון @תלמידהון כבר יכול להחליף את הטוקן במפתח API, אני מניח שהוא עובד על זה..
יש תאריך מתי יתחיל האימות גם בAPI?
-
פ פלמנמוני התייחס לנושא זה
-
@חכמון כתב בשיתוף | מייל לפלאפון הכשר:
אולי מישהו אחר יכול לעבוד על זה,
ואח"כ לשתף איתו.
למה @תלמידהון חייב בעצמו לעבוד על זה?רבותי, זה הגיע!
עם גירסא משופרת ביותר!
https://mitmachim.top/topic/90088/שיתוף-פלאפון-מייל-הגירסא-המשופרת-של-מייל-לפלאפון-כולל-קבלת-ושליחת-מיילים-דרך-הפלאפון-קריינות-מקצועית-ועוד... -
מישהו יודע למה אחרי שאני לוחץ על טיפול בהכל בשביל להתקין הוא כותב לי הסקריפט נתקל בשגיאה תודה רבה אשמח למידע
-
מישהו יודע למה אחרי שאני לוחץ על טיפול בהכל בשביל להתקין הוא כותב לי הסקריפט נתקל בשגיאה תודה רבה אשמח למידע
@אוויר-לנשימה סינון של נטפרי
יש לשלוח להם פניה רצוי כבר בפניה עצמה לצרף הקלטת תעבורה עם הסרטת מסך ולהסריט להם את החלון של הסקריפט
בהצלחה -
יש לשלוח להם פניה רצוי כבר בפניה עצמה לצרף הקלטת תעבורה עם הסרטת מסך ולהסריט להם את החלון של הסקריפט
בהצלחה@מוגן כתב בשיתוף | מייל לפלאפון הכשר:
בהצלחהבעז"ה בגרסה הבאה ייתכן שלא ייצטרכו פנייה לנטפרי
-
@מוגן כתב בשיתוף | מייל לפלאפון הכשר:
-
@מוגן כתב בשיתוף | מייל לפלאפון הכשר:
-
@מתלמד-צעיר כתב בשיתוף | מייל לפלאפון הכשר:
@תלמידהון כתב בשיתוף | מייל לפלאפון הכשר:
בעז"ה בגרסה הבאה ייתכן שלא ייצטרכו פנייה לנטפרי
איך?
חשבתי שנטפרי פתחו משהו מסויים שאוכל להכנס דרכו וכנראה שזה לא ממש תלוי במה שחשבתי
שלחתי להם פנייה בנושא
כנראה שזו תקלה ולא אופציה לפתיחה ואם כן אין לי דרך כרגע לטפל בזה
(יש לי תוכנית עתידית אבל היא מורכבת ובודאי לא בזמן הקרוב)