המלצה | אזהרה ⚠️ בקשר לקניית כרטיסים למירון מגוף שלישי
-
התורה חסה על ממונם
של ישראל
המדינהכשלה במכירת הכרטיסים ואפשרה לקנות על כל מספר זהות 12 כרטיסים במקום לאפשר כרטיס אחד על כל מספר זהות ורק איתו יכלו לעלות מה שקרה שאנשים קנו מאות כרטיסים ועכשיו הם מוכרים אותם במחירים גבוהים עד הזויים
מה הבעיה️ שכשאתה קונה כרטיס ממשהו אתה לא יכול לדעת אצל מי עוד נמצא אותו הכרטיס וזה חוץ מזה שיכול להיות שזה כרטיס מזויף ושלא קיים כרטיס כזה בכלל
אז למי שבכל זאת חושב לשלם את המחיר המופרז שיבדוק אם הוא אדם נאמן ושישאיר לעצמו בטחונות
בברכת וּבְמִלְחֶמֶת אֵשׁ דַּת הַשַּׁעְרָה וְחֶרֶב הוֹצֵאתָ מִתַּעְרָהּ שָׁלַפְתָּ נֶגֶד צוֹרְרֶיךָ
️
️
️ ל"ג שמח
-
@צור זה עוד כשל אין לי כרטיס כך שאני לא יודע אבל לדעתי ממה שכן ראיתי מה שכתוב בקוד QR הוא אך ורק מק"ט (מספר קטלוגי)
והוא מסודר לפי הסדר שזה אומר שאם כנית 6 כרטיסים ביחד המק"ט שלו רץ ככה שאפשר לזייף כרטיסים ואז להשתמש אם מספר סידורי קדימה וככה יהיה לך עוד כרטיס לאותו אוטובוס (כמובן על חשבון מישהו אחר)
עריכה: לאחר בדיקה הברקוד הוא 14 ספרות שככל הנראה לא בסדר רץ -
@מוטי-זהב אמר בהמלצה | אזהרה
️ בקשר לקניית כרטיסים למירון מגוף שלישי:
משהו יודע האם זה נכון שאנשים יבקשו לראות את השעה בכרטיס כדי לרות עם עברתי את השעה???@מוטי-זהב אמר בהמלצה | אזהרה
המדינה כשלה במכירת הכרטיסים ואפשרה לקנות על כל מספר זהות 12 כרטיסים במקום לאפשר כרטיס אחד על כל מספר זהות ורק איתו יכלו לעלות מה שקרה שאנשים קנו מאות כרטיסים ועכשיו הם מוכרים אותם במחירים גבוהים עד הזו
וגם שזה חב לאחריני
-
@צדיק-תמים אמר בהמלצה | אזהרה
@מישהו12 מה זה למה? זה משאב ציבורי, אם אתה לוקח יותר ממה שמגיע לך אתה גוזל אחרים
שים לב מה הוא ציטט...
הוא כתב את זה אחרי ציטוט על מי שקונה מאותם אלו שקנו כמויות. -
@מוטי-זהב אמר בהמלצה | אזהרה
@aiib אמר בהמלצה | אזהרה
לא נדרש בכלל תעודת זהות ברכישה....
בהתחלה היה נדרש...
אני הזמנתי בדקות הראשונות ולא היה נצרך כלל