בירור | עריכת קבצי שפה באנדרואיד 5
-
כפי שהבנתי להוסיף שפות למערכת האנדרואיד לדוג' כמו שבQIN 1 כדי להוסיף את השפה עברית בהגדרות מערכת [לא התרגום הפרטני של האפליקציות כמובן!] צריך לערוך את הקובץ בוליד פרופ,
2 שאלות יש לי בעניין, 1, איך עושים את זה בדיוק, 2. והאם זה אותו עיקרון באנדרואיד 5 [כמובן בתנאי שזה גלובלי ולא פרטני בכל מכשיר]
תודה רבה!
-
מישהו יודע בכל זאת מידע בעניין [מקווה שכבר מותר להקפיץ]?
האם זה עריכה של הפיאמוורק, וא"כ כיצד, או של הבוליד וגם כן כיצד?אולי @איש-אמת שממנו למדתי את זה?
@אליר325000 אמר בבירור | עריכת קבצי שפה באנדרואיד 5:
אולי @איש-אמת שממנו למדתי את זה?
לגבי אנדרואיד 5 לא בדקתי אבל כנראה זה אותו דבר...
כדי לקבוע את השפה כברירת מחדל על עברית, יש לגשת ל build.prop ולחפש את השורות הנלro.product.locale.language=
ro.product.locale.region=ולשנות את הערך הקיים ל
ro.product.locale.language=iw
ro.product.locale.region=ilולגבי עברית בהגדרות תצטרך לערוך את הפרימוורק ולהוסיף תיקייה נוספת לקבצי שפה בעברית בשם values-iw-rIL
טיפ:
בכדי למחוק את כל שאר השפות המיותרות מההגדרות יש צורך למחוק את כל התיקיות שלהם מהפרימוורק
(ובכדי למחוק לגמרי תוכל לעבור עם עורך apk על כל האפליקציות ולהסיר מהם - מומלץ למערכת חלקה וללא שינויים בתצוגה\כשרות בכל שינוי שפה) -
כדי לקבוע את השפה כברירת מחדל על עברית, יש לגשת ל build.prop ולחפש את השורות הנלro.product.locale.language=
ro.product.locale.region=ilולגבי עברית בהגדרות תצטרך לערוך את הפרימוורק ולהוסיף תיקייה נוספת לקבצי שפה בעברית בשם values-iw-rIL
טיפ:
בכדי למחוק את כל שאר השפות המיותרות מההגדרות יש צורך למחוק את כל התיקיות שלהם מהפרימוורק
(ובכדי למחוק לגמרי תוכל לעבור עם עורך apk על כל האפליקציות ולהסיר מהם - מומלץ למערכת חלקה וללא שינויים בתצוגה\כשרות בכל שינוי שפה) -
טיפ:
-
@אליר325000
אם תרצה כאן יש לך מדריך להוספת השפה העברית בהגדרות, נוסה על יאנג (אנדרואיד 4.1.2) בהצלחה.@dfhzrhree
זה לא קשור, אני מדבר על מכשיר שאין בו בכלל עברית לא שהוא מוטמע. -
@dfhzrhree
זה לא קשור, אני מדבר על מכשיר שאין בו בכלל עברית לא שהוא מוטמע.@אליר325000 צריך לערוך את הפריימוק.apk יש לך רוט?
-
@אליר325000 צריך לערוך את הפריימוק.apk יש לך רוט?
@זונדל-גרנד
קודם כל תודה על תגובתך,
שנית, אני יודע שזה בפימוורק יש רוט, והשאלה מה לעשות בדיוק כי איש אמת לא פירט. -
@זונדל-גרנד
קודם כל תודה על תגובתך,
שנית, אני יודע שזה בפימוורק יש רוט, והשאלה מה לעשות בדיוק כי איש אמת לא פירט.@אליר325000 איך אתה עורך ?
-
@זונדל-גרנד
קודם כל תודה על תגובתך,
שנית, אני יודע שזה בפימוורק יש רוט, והשאלה מה לעשות בדיוק כי איש אמת לא פירט.@אליר325000 תערוך את האפליקציה ותוסיף לה values-iw-IL
זה אמור להוסיף עברית בהגדרות ...
הכי פשוט זה לערוך דרך המחשב ובמכשיר להחליף את הarec בפריי יורק בפריימוורק הערוך -
@אליר325000 תערוך את האפליקציה ותוסיף לה values-iw-IL
זה אמור להוסיף עברית בהגדרות ...
הכי פשוט זה לערוך דרך המחשב ובמכשיר להחליף את הarec בפריי יורק בפריימוורק הערוך@איש-הישראלי אמר בבירור | עריכת קבצי שפה באנדרואיד 5:
הכי פשוט זה לערוך דרך המחשב
אם ההית יודע כמה קל לערוך דרך המכשיר לא היית אומר...
@אליר325000 אם עדיין לא הסתדרת.. אז תרענן לי את הזכרון אני פשוט לא זוכר על איזה תיקייה מדובר...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות