בעיה | כשאני פותח מסמך וורד אני מקבל שגיאה זו
-
-
אני לא מצליח להעלות תמונה עקב בעיות של נט פרי, ובהודעת השגיאה נכתב כך : שגיאה בבדיקת רשיון המשתמש פנה לתמיכה עם קוד השגיאה הבא .מאתחל הסוג עבור 'גירסת_נסיון.מיקום_מסד_וכו' התריע על חריג. עכלה"ק
מה זה אומר וכיצד פותרים זאת?
מדובר באופיס 13 פרוץ אבל רשום@שלום-רב אמר בבעיה | כשאני פותח מסמך וורד אני מקבל שגיאה זו:
אני לא מצליח להעלות תמונה עקב בעיות של נט פרי, ובהודעת השגיאה נכתב כך : שגיאה בבדיקת רשיון המשתמש פנה לתמיכה עם קוד השגיאה הבא .מאתחל הסוג עבור 'גירסת_נסיון.מיקום_מסד_וכו' התריע על חריג. עכלה"ק
מדובר באופיס 13 פרוץ אבל רשוםגם אני סובל מזה מידי פעם.
בעבר כתבו פה שזה מאחד התוספים של וורד. [התקנת תוסף עריכה כל שהוא? נקדנית/עיצוב ספרי קודש וכד'?] -
@שלום-רב אמר בבעיה | כשאני פותח מסמך וורד אני מקבל שגיאה זו:
מדובר באופיס 13 פרוץ אבל רשוםגם אני סובל מזה מידי פעם.
בעבר כתבו פה שזה מאחד התוספים של וורד. [התקנת תוסף עריכה כל שהוא? נקדנית/עיצוב ספרי קודש וכד'?]@צדיק-וטוב-לו-0 אכן, התקנתי תוספים מכתר תורה, אולי תוכל להיזכר היכן נכתב כאן בעבר אודות זה?
-
@צדיק-וטוב-לו-0 אכן, התקנתי תוספים מכתר תורה, אולי תוכל להיזכר היכן נכתב כאן בעבר אודות זה?
@שלום-רב לא זוכר.
אולי תמצא בחיפוש גוגל.
[כמדומני שזה היה גלישה באשכול בנושא אחר]
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות