בירור | המלצה על טלפון כשר וטוב
-
@benzi6789494 אמר בבירור | המלצה על טלפון כשר וטוב:
אני משתמש ב mtk+ והקליטה שלו גרועה ביותר עם חברת פלאפון
גם הMTK בעיתי וגם פלאפון בעייתי, לכן בכלל הקליטה גרועה!
-
@חיים-גרין איזה חברה מומלצת?
-
@מאסטר-המחשבים אמר בבירור | המלצה על טלפון כשר וטוב:
@FSHLOMO
טלפון שיאומי כשר, ממליץ מאד.
היה לחבר שלי אותו פעם
אחלה פלאפון! מומלץ מאד -
פוסט זה נמחק!
-
@benzi6789494 סליחה על האיחור, אני עברתי בתקופה האחרונה הרבה מכשירים של כמה חברות, ולאשתי יש כרגע +MTKּּּ, למעשה לי יש כבר יותר מחצי שנה מכשיר G20 של פירסט פון ו'יצאתי לגאולה', מכשיר חזק כמו טנק נפל לי כבר עשרות פעמים גם במים ולא קרה לו כלום, הקליטה שלו הכי טובה מכל המכשירים שהיה לי עד היום ובפרט מהMTKּּ+ (אשתי כל הזמן לווה ממני את הפלאפון שלי), לא היה לי בו שום תקלה, כל המקשים עובדים חלק, העוצמה והאיכות של השמע היא משהו שלא מהעולם הזה, כך גם האיכות של המיקרופון, הבטריה מחזיקה כמה ימים.
החיסרון היחיד שלו שהוא באמת 'טנק', גדול וקצת כבד, תראה בחנות ותבין...
בכל מקרה המעלות שלו גדולים בהמון על החיסרון הזה
-
@מתנסה-0 אמר בבירור | המלצה על טלפון כשר וטוב:
@FSHLOMO אני התנסיתי עם כמעט 10 טלפונים,וכבר 3 שנים עם יאנג ואין תחליף! גם מחברים שעדיין מנסים אחרים אני שומע כך.
אני כבר 7 שנים עם יאנג. אז נכון שכבר החלפת פעמיים מגע ולמרות שפה ושם יש לו באגים שפתאום הוא קורס אבל אפשר לומר שזה הפלאפון הכשר ביותר לפחות לטעמי...
-
@aiib אמר בבירור | המלצה על טלפון כשר וטוב:
@מתנסה-0 אמר בבירור | המלצה על טלפון כשר וטוב:
@FSHLOMO אני התנסיתי עם כמעט 10 טלפונים,וכבר 3 שנים עם יאנג ואין תחליף! גם מחברים שעדיין מנסים אחרים אני שומע כך.
אני כבר 7 שנים עם יאנג. אז נכון שכבר החלפת פעמיים מגע ולמרות שפה ושם יש לו באגים שפתאום הוא קורס אבל אפשר לומר שזה הפלאפון הכשר ביותר לפחות לטעמי...
אני מסכים איתך לגמרי, ואני משתמש בסמסוג פוקט כבר 5 שנים, ולמרות שיש לו מוח של זבוב, החזיק מעמד.
אבל גם אני מצטרף לשאלה של @FSHLOMO בשביל היום שאחרי...אבל אני מוסיף עוד פרמטר, מערכת הפעלה אנדרואיד, תכלס, זה מערכת הפעלה נוחה, וכל הממשקים שמנסים או לא מנסים לחקות את זה, שיידעו שזה עלוב... -
@חכמוני-החכם החצי טאצ' כולה כמה חודשים בשוק...
אני לא יודע, לאשתי יש אותו, נייס ותו לא.
@FSHLOMO תוכל לשנות את הנושא ל"לא נפתר"? -
@השטיגניסט על נוקיה 225 מישהו ממליץ
-
@FSHLOMO
חתיכת איחור,
אבל שיהיה לפחות למי שיחפש כאן...אני ממליץ מאוד על מכשיר סמסונג E-3300,
כל מי שאני מכיר שיש לו את זה חיפש אחרי תקופה עוד כזה,יש כיום להשיג למיטב ידיעתי רק במחודש, אבל הוא שווה את זה,
בירושלים אני יודע שאפשר להשיג בהיכל הסלולר רחוב ירמיהו -