בקשת מידע | טלגרם למחשב
-
היי, אני מנסה להתקין טלגרם (חשבון חדש) במחשב נייד, ויש לי רק סמס. אני לא מצליח לקבל את הקוד אימות בסמס. מישהו יכול לעזור לי בזה? תודה.
-
היי, אני מנסה להתקין טלגרם (חשבון חדש) במחשב נייד, ויש לי רק סמס. אני לא מצליח לקבל את הקוד אימות בסמס. מישהו יכול לעזור לי בזה? תודה.
@נחמן-הלוי אני חושב שצריך גם אפליקציה, תתקין נוקס ו apk של טלגרם, ואחרי האימות תוכל למחוק
-
@נחמן-הלוי
צריך להתקין קודם על אנדרואיד
דובר על זה מלא בפורום@חראשו אמר בבקשת מידע | טלגרם למחשב:
@נחמן-הלוי אני חושב שצריך גם אפליקציה, תתקין נוקס ו apk של טלגרם, ואחרי האימות תוכל למחוק
אני גם ניסיתי כמה פעמים, נרשמתי בהתחלה, ואחרי זה ניסיתי דרך המחשב והוא שוב לא שלח SMS
-
@חראשו אמר בבקשת מידע | טלגרם למחשב:
אני גם ניסיתי כמה פעמים, נרשמתי בהתחלה, ואחרי זה ניסיתי דרך המחשב והוא שוב לא שלח SMS
@יוסי-הגאון אמר בבקשת מידע | טלגרם למחשב:
צריך אימות בQR עד כמה שזכור לי
-
@MGM-IVR אמר בבקשת מידע | טלגרם למחשב:
אז אי אפשר במחשב?
-
@MGM-IVR אמר בבקשת מידע | טלגרם למחשב:
אז אי אפשר במחשב?
@נחמן-הלוי ברגע שאתה מחובר לאנדרואיד, הקוד נשלח לטלגרם ואתה רושם אותו במחשב...
-
א אלישי העביר נושא זה מ-מחשבים וטכנולוגיה ב-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות