הכנסת תמונות רקע לשיאומי
-
@Ykingsmart אני לא רוצה סייר כי אני רוצה שלא יהיה אפשרות לוידאו
-
@בוזגלו-הישיבישער תתקין סייר בלי וידאו.
-
@Ykingsmart כן, הפיתרון שהצעתי היה נראה לי עצמי מוזר מאד..
-
@Ykingsmart אתה יכול אולי טיפה להסביר לי איך אני עושה את זה כי אני לא מבין הרבה בתיכנות...
אגב יש לי F21S -
@בוזגלו-הישיבישער אתה מעוניין שיהיה סייר או רק טפטים? אם גם סייר תעשה מה ש @Ykingsmart אומר, אם רק טפטים תעשה מה שכתבתי מקודם.
-
@THMHE תודה על העזרה,
אני מעדיף שיהיה לי גם סייר,
נסיתי להפעיל ניפוי באגים לפי הקוד בסרטון שהעלית והוא כותב חיבור לא פעיל או שהקוד לא חוקי,
חוץ מזה תוכל להסביר מה בדיוק אני צריך לעשות בשביל להתקין את הסייר?
אגב יש אפשרות שתשתלט לי על המכשיר מרחוק??
שוב תודה -
@בוזגלו-הישיבישער אמר בהכנסת תמונות רקע לשיאומי:
נסיתי להפעיל ניפוי באגים לפי הקוד בסרטון שהעלית והוא כותב חיבור לא פעיל או שהקוד לא חוקי,
איזה קוד?
חוץ מזה תוכל להסביר מה בדיוק אני צריך לעשות בשביל להתקין את הסייר?
להפעיל ניפוי באגים, להוריד adb, להתקין את הסייר עם התוכנה.
אגב יש אפשרות שתשתלט לי על המכשיר מרחוק??
לא כ"כ
שוב תודה
בכיף
-
@בוזגלו-הישיבישער במקרה המורכב שלך ממליץ לך להחליף אצלי גרסה, לגרסה כשרה+פתוחה להתקנות+סייר וגלריה מובנים בלי וידאו, גרסה עם כל השיפורים, ב80 שח בלבד.
-
@Ykingsmart האמת שבתשלום יש לי מישהו שאמר לי שהוא יעשה לי ב 50 שקל, אתה מקצועי בתחום?
אגב איפה אתה נמצא בירושלים? -
@בוזגלו-הישיבישער מקצועי, תוכל לראות כאן יותר בהרחבה
-
@Ykingsmart אם תסכים לעשות את זה בחמישים שקל תכתוב לי איך אני מגיע אליך
פשוט זה פלאפון זמני ואין לי ענין להשקיע בו כסף -
@בוזגלו-הישיבישער בהצלחה.
-
@בוזגלו-הישיבישער אני יודע שלגבי צלצולים בהמילטון יש אפשרות להכניס לכרטיס זיכרון לתוך תיקייה בשם RENTGONES משהו כזה בערך.... שזו בעצם שם התיקייה שבה נמצאים הצלצולים של המערכת ואז זה מופיע בצלצולים של המערכת.
השאלה אם זה נכון גם לגבי תמונות? אז תשאל מי יודע איך קוראים לתיקייה של הרקעים במכשיר שלך תיצור כזו תיקייה בכרטיס ותראה אם זה עובד [אם עשית את זה תעדכן מה יצא מעניין אותי] -
@בוזגלו-הישיבישער אולי תפתח נושא חדש ןתשאל איך קוראים לתיקייה
-
@אמתלאי @בוזגלו-הישיבישער אין שום דרך. אין צורך לפתוח נושא.