הבדל בין כבלים להטענה
-
@מוטי-ברנד אמר בהבדל בין כבלים להטענה:
יש כבלים מהירים כמו של סמסונג עבה שהוא מאוד מהיר ויש מטענים ששורפים נגנים של 2 אמפר
אז לפי מה שהבנתי ממך יש כבלים שמרוב שהם טוענים מהר הם שורפים נגנים????
-
@מוטי-ברנד לא יודע נשמע לי מוזר אני משתמש במטען של 2אמפר עם כבל לטעינה מהירה ובחיים לא נשרף לי הנגן
אם אני לא טועה המהירות הטענה שלך תלויה במכשיר כלומר אם יש לך מכשיר שמסוגל להטען דרך טעינה מהירה
אז הוא יטען מהר אבל אם זה נגן אז זה יטעין בקיבולת שהוא מסוגל להטען והוא לא ישרף -
@מוטי-ברנד חוששני שאתה לא משהו בתיקון נגנים
אני הטענתי הרבה נגנים במטען 2 אמפר -
@מוטי-ברנד דיברת על סאנדיסק ואתה טועה
-
@יעקב-ישראל @מוטי-ברנד צודק, וזה לא רק בנגנים.
כל מכשיר שלא מיועד להטענה מהירה יכול להישרף המכשיר או הפיוז במכשיר. -
@קטונתי יכול להיות שאתה צודק אבל נראה לי מוזר שחברות גדולות כמו סמסונג ושיאומי ייצרו כבלים להטענה מהירה בלבד ואם ארצה להשתמש במכשיר קצת ישן אז הוא ישרף קצת מוגזן הרי זה בסך הכל זה מטעין יותר מהר למכשירים שמסוגלים לקבל את המהירות , ואם הם לא אז הם יטענו בצורה רגילה לא חושב?
-
@קטונתי אז בוא אעדכן אותך שאני מטעין c2 וגם נגן של דוקו מהישנים BLUE אם אני לא טועה ועד היום לא היתה לי שום קריסה או התחממות זה פשוט מטעין בצורה רגילה כי הם חכמים מספיק כדי לדעת שמטען מהיר מסתובב
בין מכשירים שונים בוא אתן לך דוגמא למה תאר לעצמך שמישהו קנה לא עלינו מכשיר סמארטפון חדש והוא מטעין בצורה מהירה ויש עוד מישהו שיש לו את היאנג הישנים או נוקיה וכו' ועכשיו הוא גם רוצה להטעין והמכשיר שלו קורס או נהרס והוא פשוט מאשים את החברה שיצרה את המטען ששרף לו את הטלפון או שהחברה פשוט הגדילה ראש ודאגה שמטען או הכבל יוכלו להטעין עד 2 ולא רק 2 אמפר על מנת למנוע בכיות כמו שהזכרתי לעיל