בקשה | גירסה לסמסונג 35021 sm-g
-
אשמח לקבל עזרה לגירסה חדשה לפלאפון הזה אם יש כשרה זה מצויין
ואני רוצה גם להכשיר אותו לבטל את הווי פי
תודה לכל העוזרים!@י-ו-ס-פ-ה אני אשמח לעזור, אבל אתה צריך לדעת שאין גרסה כשרה מוכנה צריך לעבוד ע"ז
-
@י-ו-ס-פ-ה אני אשמח לעזור, אבל אתה צריך לדעת שאין גרסה כשרה מוכנה צריך לעבוד ע"ז
@אליר325000
מה זה דורש ממני -
@אליר325000
מה זה דורש ממני@י-ו-ס-פ-ה קודם כל הכנתי פה מדריך איך לשדרג גרסה
ולהכשיר צריך לעשות רוט ולמחוק את הקובץ שאחראי על הוויפי הפורום פה מלא בהדרכות כאלה. -
@י-ו-ס-פ-ה קודם כל הכנתי פה מדריך איך לשדרג גרסה
ולהכשיר צריך לעשות רוט ולמחוק את הקובץ שאחראי על הוויפי הפורום פה מלא בהדרכות כאלה.@אליר325000
אתה יכול לשלוח לי קישור
אפשר לעשות את זה לבד ????? -
@אליר325000
אתה יכול לשלוח לי קישור
אפשר לעשות את זה לבד ?????@י-ו-ס-פ-ה את הקישור להחלפת הבאתי לך מקודם
[רק לא הבנתי בדיוק על איזה דגם אתה מדבר שאני אעזור לך למצוא את הקושחה]
ולהכשרת הוויפי אין פה בדיוק מדריך כל הזמן זה כתוב,
לדוג' כאן:יש הסרה לחלוטין של הוויפי, וזה הכי טוב [כמעט, גם את זה אפשר להחזיר עם הרשאות 777...], וזה תלוי בדגם האנדרואיד, יש פה אפליקצייה נהדרת שעושה את העבודה [דורשת כמובן רוט!], של @איש-אמת ו @משה-144 בלי להכנס לסייר רוט ושמות קבצים, אלא בלחיצת כפתור.]
-
@י-ו-ס-פ-ה את הקישור להחלפת הבאתי לך מקודם
[רק לא הבנתי בדיוק על איזה דגם אתה מדבר שאני אעזור לך למצוא את הקושחה]
ולהכשרת הוויפי אין פה בדיוק מדריך כל הזמן זה כתוב,
לדוג' כאן:יש הסרה לחלוטין של הוויפי, וזה הכי טוב [כמעט, גם את זה אפשר להחזיר עם הרשאות 777...], וזה תלוי בדגם האנדרואיד, יש פה אפליקצייה נהדרת שעושה את העבודה [דורשת כמובן רוט!], של @איש-אמת ו @משה-144 בלי להכנס לסייר רוט ושמות קבצים, אלא בלחיצת כפתור.]
-
@י-ו-ס-פ-ה
??????????????
אשמח לקבל עזרה -
@י-ו-ס-פ-ה
??????????????
אשמח לקבל עזרה@י-ו-ס-פ-ה
@אליר325000 כתב בדיוק מה צריך לעשות.
רוט.
ואחר כך הכשרה.
תחפש בגוגל root for sm g35021.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות