בירור | נגן אנדרואיד עם gps - מישהו מכיר?
-
מישהו יודע אם קיים נגן אנדרואיד (פתוח להתקנות) עם קליטת gps?
(מחיפוש בפורום לא מצאתי שום דבר) -
@צצצצצ תזמין soyes xs11. אנדרואיד 6 עם עברית, שירותי גוגל, מיקום ומצלמה קדמית ואחורית.
באיזור ה150 שח באלי אקספרס.@Ykingsmart בטח יש לו וויפי וכניסת סים
אני רוצה משהו בלי -
@Ykingsmart בטח יש לו וויפי וכניסת סים
אני רוצה משהו בלי@צצצצצ תוכל להכשיר אותו תכלס. דבר עם @משה-אהרוני (לא זמין כאן הרבה..) ידוע לי שעשה את זה לעצמו.
-
@צצצצצ תוכל להכשיר אותו תכלס. דבר עם @משה-אהרוני (לא זמין כאן הרבה..) ידוע לי שעשה את זה לעצמו.
@Ykingsmart תודה רבה!
יש לך אולי מידע אם הוא עובד נורמלי? ומה גודל מסך@משה-אהרוני תוכל לעזור לי בנושא?
-
@Ykingsmart אמר בבירור | נגן אנדרואיד עם gps - מישהו מכיר?:
@צצצצצ תזמין soyes xs11. אנדרואיד 6 עם עברית, שירותי גוגל, מיקום ומצלמה קדמית ואחורית.
באיזור ה150 שח באלי אקספרס.@צצצצצ אמר בבירור | נגן אנדרואיד עם gps - מישהו מכיר?:
אני רוצה משהו בלי@Ykingsmart אמר בבירור | נגן אנדרואיד עם gps - מישהו מכיר?:
@צצצצצ תוכל להכשיר אותו תכלס. דבר עם @משה-אהרוני (לא זמין כאן הרבה..) ידוע לי שעשה את זה לעצמו.
המכשירים האלה בעייתים להכשרה ומאוד מסובכים (גם ע"י רוט/צריבת גירסא...) כפי שכתבו פה וחוץ מזה תבדוק כי זכור לי שאין לו אוזניות...
-
@Ykingsmart אמר בבירור | נגן אנדרואיד עם gps - מישהו מכיר?:
באיזור ה150 שח באלי אקספרס.@צצצצצ אמר בבירור | נגן אנדרואיד עם gps - מישהו מכיר?:
אני רוצה משהו בלי@Ykingsmart אמר בבירור | נגן אנדרואיד עם gps - מישהו מכיר?:
המכשירים האלה בעייתים להכשרה ומאוד מסובכים (גם ע"י רוט/צריבת גירסא...) כפי שכתבו פה וחוץ מזה תבדוק כי זכור לי שאין לו אוזניות...
-
@2580 מעניין כי נראה ש @משה-אהרוני הצליח להכשיר אותו בקלות.
-
אז אין מישהו שיודע על נגן עם gps ובלי wifi????????
@צצצצצ לא נראה לי שקיים כי כל נגן עם אנדרואיד יש לו WIFI רק יכול להיות שיש כאלה שיותר קל להכשיר...
@צצצצצ אמר בבירור | נגן אנדרואיד עם gps - מישהו מכיר?:
@2580 מעניין כי נראה ש @משה-אהרוני הצליח להכשיר אותו בקלות.
אדרבה אשמח אם הוא או (מישהו אחר) יפרט איך מניסיון בלבד... אולי גם אני יזמין...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות