איך להגדיר את חדר הוועידה
-
@לומדע-ס אמר בחדר ועידה:
צריך להגדיר כך
type=confbridge
conf_bridge_type=broadcaster
זה אומר שכולם נכנסים במצב השתק וב1 יכולים לדבר ו1 שוב כדי להשתיק אם הרב \המפעיל שלהחדר וועידה רוצה להשתיק את כולם לוחץ *0צדיק מה הקשר?
הוא רצה שהתלמידים לא יוכלו להקיש *1 אחרי שהמנהל השתיק את כולם -
@אהרן-שובקס בהגדרה שאתה הבאת כולם נכנסים על השתק והמורה יכול לבטל השתקה ב-0 ואז להשתיק שוב ב-0, ובשלב זה התלמיד לא יכול בשום אופן לשחרר את ההשתקה.
האם זה בטוח? -
@אהרן-שובקס הרגע כתב לי @ימות-המשיח שההגדרה שהבאת מגדירה שדור חי נטו בלי אפשרות בכלל לדבר!!!
-
@שמעון-לאופר אמר בחדר ועידה:
@אהרן-שובקס הרגע כתב לי @ימות-המשיח שההגדרה שהבאת מגדירה שדור חי נטו בלי אפשרות בכלל לדבר!!!
יש הבדל בין
conf_bridge_type=listen
לזה
conf_bridge_type=listen_all
רק בALL א"א בכלל לדבר -
@ימות-המשיח מסכים?
-
@שמעון-לאופר טעות שלי.
בlisten בלבד המנהל יכול לפתוח/להשתיק את התלמידים בלבד.
ב listen_all המשתמש יכל רק להאזין ורק מנהל מדבר (שידור חי) וגם המנהל לא יכול להשתיק ולבטל השתקה של המאזינים, ולמאזינים יש רק אפשרות של הגבהת והנמכת ווליום. -
אני מבולבל מכל האפשריות בכל הגדרה, אשמח עם משהו יכתוב מדריך מפורט של כל האפשרויות וההגדרות ובכל הגדרה מה הם האפשרויות וכמה יש למנהל החדר שליטה ובאיזה מקשים. והאם זה צריך להיות בחדר עצמו או גם בהפעלה שלו בתור מנהל (אני לא יודע מה זה בחדר עצמו ומה זה הפעלה בתור מנהל, רק ראיתי כאן באשכול שיש הבדל ביניהם, אולי הפעלה בחדר עצמו זה ע"י כניסה לניהול).
עכ"פ יש 5 סוגי הגדרות:conf_bridge_type=listen_all
conf_bridge_type=listen
conf_bridge_type=speech
conf_bridge_type=user
אודה מאוד למי שיכתוב על זה מדריך מפורד ללא יכולת להתבלבל וכמובן ש@ימות-המשיח יסכים עם המדריך על כל מילה שלו.
בתודה מראש. -
@לומדע-ס הקישור הראשון ריק
השני לא תקין -
הקישור הוא: ימותפדיה
-
@לומדע-ס אה אתה שולח רק קישור לימותפדיה
אוקיי -
@חנון-המרבה אמר בחדר ועידה:
אני מבולבל מכל האפשריות בכל הגדרה, אשמח עם משהו יכתוב מדריך מפורט של כל האפשרויות וההגדרות ובכל הגדרה מה הם האפשרויות וכמה יש למנהל החדר שליטה ובאיזה מקשים. והאם זה צריך להיות בחדר עצמו או גם בהפעלה שלו בתור מנהל (אני לא יודע מה זה בחדר עצמו ומה זה הפעלה בתור מנהל, רק ראיתי כאן באשכול שיש הבדל ביניהם, אולי הפעלה בחדר עצמו זה ע"י כניסה לניהול).
עכ"פ יש 5 סוגי הגדרות:conf_bridge_type=listen_all
זה אף אחד לא יכול לדבר וגם המורה לא יכול לשנות את המצב שלא יהיה השתק אבל למאזינים יש אפשרות של הנמכת והגבהת השמע
conf_bridge_type=listen
זה המאיזינים נכנסים במצב השתק ואין אפשרות להם לשנות לללא השתק אך למורה יש אפשרות לשנות את המצב
זה המאיזינים נכנסים במצב השתק אך יכולים לשנות את המצב בעצמם ע"י הקשת *1 וכן המורה יכול לעשות השתק של כולם ב0 אך גם אחרי שהמורה עשה השתק התלמידים יכולים להקיש *1 ולהוציא אותם מהמצב השתק
conf_bridge_type=speech
זה המאיזינים נכנסים רגיל במצב דיבור (לא השתק)
conf_bridge_type=user
זה שלמאזינים וכן למורה אין שום אפשרות לא השתק לא הנמכת השמע בקיצור כלום.
אודה מאוד למי שיכתוב על זה מדריך מפורד ללא יכולת להתבלבל וכמובן ש@ימות-המשיח יסכים עם המדריך על כל מילה שלו.
בתודה מראש. -
@ימות-המשיח
למה בהגדרה conf_bridge_type=broadcaster אומר שצריך לשלוח טופס, הרי זה בשליטת המנהל ע"י שלוחץ 0. תודה.