בירור | סינון עסקן
-
@GOLD-0 אמר בבירור | סינון עסקן:
@MGM-IVR אמר בבירור | סינון עסקן:
הצלחתי להגיע לדפדפן תור בעסקן.
זה דפדפן ללא שום סינון.
ששם הכל עובד חלק.
הלוואי שרק יוטיוב.
חוץ מזה.
אפשר להתקין כל אפליקציה אם באמת רוצים.האם אפשר להגיע אליו בקלות או שצריך הרבה ידע לזה?
בקלות רבה מאד
כאן בפורום מסבר עשרות אם לא מאות פעמים איך לעשות זאת
אני לא אכתוב כעת מפורש מה לעשות
אבל קל מאד -
@GOLD-0 אמר בבירור | סינון עסקן:
זה דפדפן ללא שום סינון.
ששם הכל עובד חלק.
הלוואי שרק יוטיוב.
חוץ מזה.
אפשר להתקין כל אפליקציה אם באמת רוצים.האם אפשר להגיע אליו בקלות או שצריך הרבה ידע לזה?
לצערי קל מאוד,
שלחתי על זה כבר כמה פניות לעסקן כולל סרטונים מפורטים איך מגיעים לשם,
הם בתגובה חסמו אצלי את המכשיר לכמה דקות, ואז שלחו לי שהעניין מסודר,
כמובן שהעניין לא הסתדר בכלל,
בגלל זה נאצלתי לעזוב אותם. -
זה אומר שהם לא חסמו vpn, זה לא דבר בסיסי
@A0533057932 אמר בבירור | סינון עסקן:
וסינון שמאפשר התקנת אפליקציות שלא מהחנות - הוא לא סינון
נכון!!!
@אינטרקום אמר בבירור | סינון עסקן:
אבל מי שמחפש סינון שעובד נכון, ככל הנראה חייב לחסום חנות פליי ולאפשר חנות חיצונית בלבד
ממש לא!!! אם כבר ליצור חנות כשרה
-
-
@mefateach אמר בבירור | סינון עסקן:
אינטרקום אמר בבירור | סינון עסקן:
אבל מי שמחפש סינון שעובד נכון, ככל הנראה חייב לחסום חנות פליי ולאפשר חנות חיצונית בלבד
ממש לא!!! אם כבר ליצור חנות כשרה
זה בדיוק מה שאמרתי, ”חנות חיצונית” התכוונתי, חנות שלא שולחת אותך ע”י קישור לחנות פליי, מה שעושה כרגע החנות ה”כשרה” של עסקן.
חייבים חנות חיצונית,שדרכה ניתן להוריד ישירות את האפליקציות. רק כך יש לך פיקוח מלא על מה שקורה שם. -
זה נראה שחלק מהדוברים פה לא מכירים את סינון עסקן.
@אינטרקום כמשתמש בסינון של עסקן כבר תקופה ארוכה,
הטיעונים שלך מוזרים, ואני חושב שכדאי לבדוק איתם את המכשיר שלך,
מניסיון שלי כל אפליקציה שלא עברה את הבדיקה שלהם לא זמינה להורדה.
ומה שראיתי רק האפליקציות שנמצאות בחנות של עסקן זמינות להורדה גם בחנות פליי.
למעט כמה בודדות שהצלחתי כן להוריד על אף שהם לא בחנות שלהם, אבל הם לא בעייתיות.באופן כללי אני ממש מרוצה מרמת הסינון בדפדפן ורוב מה שאני צריך בדפדפן נפתח וזה מסונן היטב, נכון שהיו פעמים בודדות שכן הופיעו תמונות או פרסומות בודדות באתרים מסויימים אבל זה היה משהו נקודתי ואחרי שפניתי אליהם זה טופל.
גם בנתיב נתקלתי בזה, וגם אם מופיע פעם בתקופה משהו, אני חושב שבסך הכללי המכשיר מוגן ברמה גבוהה ובשונה מנתיב אני יכול לעבוד נורמלי עם המכשיר ולא לרצות לשבור אותו מתיסכול... מי שהשתמש יודע.באופן כללי החוויה שלי בעסקן מאוד נעימה וחלקה ובהחלט מורגש שהם עשו עבודה טובה.
-
@אינטרקום אמר בבירור | סינון עסקן:
אני מתפלא,אולי יש שני 'עסקן',
שלום וברכה,
איננו נוהגים באופן כללי להגיב בפורומים וכד', אך לקוח נחמד הסב את תשומת ליבנו לדיון המרתק כאן בפורום, אז באנו.ראשית תודה לאתר 'מתמחים top' על הפלטפורמה הנהדרת.
שנית אני מזמין אותך @אינטרקום לפנות אלינו לוואטצפ 0556666600 ונשמח לבדוק את המכשיר שלך, כנראה שמשהו שם לא מעודכן.ובאופן כללי אם מישהו מכם צריך עזרה ושירות אנחנו נמצאים באפליקציית השירות של עסקן, הצוות המדהים שלנו מחכה לכם שם.
-
פוסט זה נמחק!
-
שניתן להתקין כל אפליקציה חסומה שבעולם
כפי שרשמנו איננו נוהגים להגיב בפורומים,
אך נציין כי אנו מודעים לאפשרות הזו שהיא אמנם אפשרית אך מתוחכמת במיוחד,
במידה ויש לקוח שחושב שיכול להיכשל בזה מאחר והוא כל כך מתוחכם, שיפנה אלינו ונסגור עבורו את אפשרות התקנת אפליקציות ממקורות חיצוניים.באופן עקרוני האופציה להתקנה ממקורות חיצוניים היא חשובה מאוד לצורך תפקוד תקין של המכשיר בפרט לאנשי עסקים רבים ולכן איננו חוסמים אותה בברירת המחדל.
ככלל כל טענה כזו או אחרת שנרשמת ברשת, יש לקחת אותה בעירבון מוגבל ויתכן כי היא נכתבה בידי גורמים אינטרסנטיים.
ולכן במידה ויש למישהו כאן שאלות נוספות אנחנו נשמח לתת לכם מענה מקצועי באתר עסקן ,
או בשעות הפעילות באפליקציית השירות או במוקד המכירות שלנו 02-9404050. -
@askan אמר בבירור | סינון עסקן:
אך מתוחכמת במיוחד
?!
@askan אמר בבירור | סינון עסקן:באופן עקרוני האופציה להתקנה ממקורות חיצוניים היא חשובה מאוד לצורך תפקוד תקין של המכשיר בפרט לאנשי עסקים רבים ולכן איננו חוסמים אותה בברירת המחדל.
מי כבר יודע להתקין APK? חוץ מאנשים שקצת מבינים, ואלה ברובם יודעים לשנות package name
-
@מישהו12 אמר בבירור | סינון עסקן:
מי כבר יודע להתקין APK? חוץ מאנשים שקצת מבינים, ואלה ברובם יודעים לשנות package name
ממש לא
אך מתוחכמת במיוחד,
ממש לא
באופן עקרוני האופציה להתקנה ממקורות חיצוניים היא חשובה מאוד לצורך תפקוד תקין של המכשיר בפרט לאנשי עסקים רבים ולכן איננו חוסמים אותה בברירת המחדל.
כן, אבל יותר חשוב החסימה
(שים-️ נטפרי לאומת סינונים אחרים למי יש יותר משתמשים ולמה...)
נראה שהאשימו פה את @MGM-IVR בטענות אינטרסנטיות
:::
..... @A0533057932 (תבין למה כתבתי את זה )
:::
-