עזרה | בחירת מחשב
-
-
-
@חגי-מי אמר בעזרה | בחירת מחשב:
אני צריך מחשב בעיקר לאופיס, דפדפן, ואולי גם בעתיד להוריד אינדיזיין..
תכלס השאלה היא אם כור אי 3 דור 11 יספיק לי לתוכנות של אדובי.. כמובן, אם אתמקצע בזה, אקנה מחשב אחר, אבל כרגע זו לא השאיפה היחידה שלי..
@חגי-מי מחיר בכלל לא מי יודע מה זול בקנייה בחו"ל (תוסיף לכך 17% מע"ע שתצטרך לשלם) ולאינדיזיין הוא בשום אופן לא מיועד
-
@חגי-מי מחיר בכלל לא מי יודע מה זול בקנייה בחו"ל (תוסיף לכך 17% מע"ע שתצטרך לשלם) ולאינדיזיין הוא בשום אופן לא מיועד
@שלמה-ווייס אז יש לך המלצה בשבילי? קישור?
-
@שלמה-ווייס אז יש לך המלצה בשבילי? קישור?
@חגי-מי בשביל אינדיזיין 2022 אני חושב שצריך מינימום של I5 דור 8
עריכה I3 דור 11 נותן בכללי את אותם התוצאות של I5 דור 8 ומבחינה מסויימת אפילו יותר רק שהוא רק עם 2 ליבות לעומת הI5 דור 8 שמגיע עם ארבע ליבות, ובאינדיזיין לא כ"כ יודע כמה זה נוגע, מניח ש @A0533057932 ו @יהודה-12 ידעו יותר ממני -
@שלמה-ווייס לצורך ביתי הוא כן מתאים? יש לי כיום לנובו במפרט דומה מה עדיף איזה חברה יותר טובה?
והאם הקישור הזה אמין לדעתך? -
@חגי-מי בשביל אינדיזיין 2022 אני חושב שצריך מינימום של I5 דור 8
עריכה I3 דור 11 נותן בכללי את אותם התוצאות של I5 דור 8 ומבחינה מסויימת אפילו יותר רק שהוא רק עם 2 ליבות לעומת הI5 דור 8 שמגיע עם ארבע ליבות, ובאינדיזיין לא כ"כ יודע כמה זה נוגע, מניח ש @A0533057932 ו @יהודה-12 ידעו יותר ממני@שלמה-ווייס אמר בעזרה | בחירת מחשב:
I3 דור 11 נותן בכללי את אותם התוצאות של I5 דור 8
הנה, לכן שאלתי..
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות