סקר | משתמשים בסינון לטלפון?
-
-
@אבי_770 אמר בסקר | משתמשים בסינון לטלפון?:
הרוט פוגע באחריות וכו'.
בדיוק כמו צריבת גרסה...
מה גם שאני צריך את זה לכל המכשירים,
עם קודולר לא תצליח לעשות חסימה הרמטית לכל המכשירים בלי רוט (וגם עם לא בטוח...)
-
חברים, הכל כמעט מוכן, רק חסרים לי 3 דברים.
- אני עובד לפי רשימה לבנה, ככה שאשמח לקבל ממכם את כל החתימות של האפליקציות מערכת הכשרות כדי לאפשר אותם.
- מכיוון שאני עובד לפי רשימה לבנה, וללא רוט, אז יש לי בעיה, אני רוצה לחסום התקנה חיצונית, ואני גם רוצה שיוכלו בחנות להתקין אפליקציות, ואם אני חוסם את מסך ההתקנת אפליקציות אז גם מהחנות שלי במכשרים ללא רוט לא יוכלו להתקין כלום כי זה מציג חלון של התקנה ואז אוטמטי זה יחסם...
לכן, אשמח לפיתרון איך לחסום את האפליקציות שיתקינו מבחוץ, ושמהחנות כן יעבוד, אני מקבל גם רעיונות ערבים... - אם יש לכם אפליקציה ספצפית שאתם מעונינים תכתבו לי אותה כאן. אשמח לשמוע ובלי נדר גם להוסיף...
-
אההה, וגם, בהמשך, אני רוצה להוסיף רמות סינון, מה כדאי להוסיף? (כרגע אני נותן את הברירת מחדל, ואפשרות לחסום סטטוסים בוואצפ.) אם יש לכם עוד רעיונות לרמות חסימה - תעדכנו.
תראה את הרמות הגנה של כשר פלי, תעשה אותו דבר (את החנות אפליקציות תצטרך לעשות דינמית כמובן, וכן את החסימות אתה צריך לעשות שישלוף ממסד נתונים אם אתה רוצה שזה יהיה חסימה רצינית (כי אם משתמש מבקש לשנות את החסימה שתוכל לשנות מרחוק)
-
@mefateach כרגע, עשיתי שבשביל להסיר את האפליקציה - כלומר, למחוק את החסימה, צריך קוד, את הקוד ניתן לקבל מתמיכה טכנית שופעל.
א. הצלחת לחסום הסרה רגילה? (האמת שאת זה בטח אפשר לחסום את ה activity של המתקין חבילות)
ב. אין כמו חסימה אונליין, אם משתנים דברים זה לא נוח לעדכן את האפליקציה ובכללי זה נותן לך יותר שליטה על המכשיר (צפייה בנשיונות פריצה וכו')
ג. וכפי ש @Ykingsmart כתב אתה צריך לעשות קוד משתנה -
@Ykingsmart כתבתי, קוד רנדומלי.קוד שנזרק לא משהו קבוע.