בקשת מידע | האם כדאי לקנות את המחשב הזה
-
@ssshmuel אמר בבקשת מידע | האם כדאי לקנות את המחשב הזה:
זה המחשב הוא נראה ממש טוב המעבד הוא i3 דור 11 הבעיה היא שיש לו רק שני ליבות?
מבחינת מחיר למחשב הזה זה מחיר טוב
השאלה לאיזה שימושים אתה צריך את המחשב? -
@elazar לא אני צריך אותו לשימושים ביתיים ממש פשוטים קצת להקליד קצת אינטרנט וקצת תמונות ווידיאו
מחשב מעולה לצרכים האלו (לדעתי לפחות ואני לא חושב שיחלקו עליי)
במידה ותראה שישנם שימושים כמו גלישה באינטרנט וכדומה שעובדים לאט מידי תוכל להוסיף 4 גיגה ראם נוספים ב השקעה של 100 שח בערך -
-
@elazar לדעתי יש שתי חסרונות
- הראם קצת קטן מידי שווה להשקיע ב8 כי אולי כרגע יספיק לך 4 אבל לאט לאט מצטבר תוכנות וצריך יותר
- הגודל של המסך 15 אינץ', ואני יסביר-הפלסטיקה של לנובו ממש דפוק וככל שהמחש גדול יותר יש יותר סיכוי שהמסך יתעגל ולא יחזיק את עצמו
זו דעתי מהנסיון האישי שלי
-
@ראובן-שבתי אמר בבקשת מידע | האם כדאי לקנות את המחשב הזה:
@elazar לדעתי יש שתי חסרונות
- הראם קצת קטן מידי שווה להשקיע ב8 כי אולי כרגע יספיק לך 4 אבל לאט לאט מצטבר תוכנות וצריך יותר
שים לב לעריכה שלי
- הגודל של המסך 15 אינץ', ואני יסביר-הפלסטיקה של לנובו ממש דפוק וככל שהמחש גדול יותר יש יותר סיכוי שהמסך יתעגל ולא יחזיק את עצמו
זו דעתי מהנסיון האישי שלי
חולק עליך יש לי כמה מחשבים lenovo ideapad כמה שנים ואני יודע שתמיד מלכלכים על איכות הבניה שלהם אבל לדעתי זה לא נכון, כמובן שיש מחשבים עם איכות בניה הרבה יותר טובה אבל האיכות של ideapad בהחלט סבירה
-
@elazar אמר בבקשת מידע | האם כדאי לקנות את המחשב הזה:
חולק עליך יש לי כמה מחשבים lenovo ideapad כמה שנים ואני יודע שתמיד מלכלכים על איכות הבניה שלהם אבל לדעתי זה לא נכון, כמובן שיש מחשבים עם איכות בניה הרבה יותר טובה אבל האיכות של ideapad בהחלט סבירה
אין פה מה לחלוק זה כנראה עניין של מזל
לי יש מחשב 14" ולאחי יש 15" הפלסטיקה שלי יציבה מאוד
שלו כבר היה בתיקון פעם אחת ועדיין רואים כבדות מסויימת בחיבורים מבירור שעשיתי אצל כמה שקנו דרכי התברר שאכן כמה התלננו על זה -
ואגב גם יש אפשרות להוסיף עוד זיכרון רגיל בדגם הזה?
אתה מדבר על איחסון?
א"כ היה לי דגם דומה שהיה מקום לעוד SATA אבל אני לא יכול לחתום על זה שגם בדגם הזה יש
עריכה: ראיתי עכשיו בגוגל שיש לו חיבור SATA
IdeaPad_3_15ITL6_Spec.pdf -
נוסף?
כן
מה שכבר בפנים זה nvme (m.2) והנוסף זה SATA -
@ראובן-שבתי אמר בבקשת מידע | האם כדאי לקנות את המחשב הזה:
אין פה מה לחלוק זה כנראה עניין של מזל
לי יש מחשב 14" ולאחי יש 15" הפלסטיקה שלי יציבה מאוד
שלו כבר היה בתיקון פעם אחת ועדיין רואים כבדות מסויימת בחיבורים מבירור שעשיתי אצל כמה שקנו דרכי התברר שאכן כמה התלננו על זהאותו דגם ?
יש כמה דגמים ב IDEAPAD
למשל ideapad 3 שזה הדגם הנוכחי עשוי מפלסטיק.
ואילו ideapad 5 בחלק מהדגמים עשוי ממתכת (בחלקו, דהיינו, החלק של המסך עושי ממתכת. וקצת קשה להבדיל בין הדגמים).
וגם הדגמים שעשויים מפלסטיק בנויים יותר טוב מה ip3@elazar אמר בבקשת מידע | האם כדאי לקנות את המחשב הזה:
אתה מדבר על איחסון?
א"כ היה לי דגם דומה שהיה מקום לעוד SATA אבל אני לא יכול לחתום על זה שגם בדגם הזה יש
עריכה: ראיתי עכשיו בגוגל שיש לו חיבור SATAלא בכל הדגמים, יש בלוח אם מקום לחיבור SATA אבל לא תמיד בפלסטיקה גם יש הכנה. וגם כבל sata פנימי, לא תמיד יש.
-