שיתוף | מטען נייד סולארי 80,000 עם כל ההמלצות ב80 ש"ח עם 99.1 משוב חיובי
-
@Ykingsmart זה פייק, אין בכלל חוות דעת
-
@מתכנת-חובב אמר בשיתוף | מטען נייד סולארי 80,000 עם כל ההמלצות ב80 ש"ח עם 99.1 משוב חיובי:
יש רק 235 חוות דעת
שהם אחד..
-
@חראשו אמר בשיתוף | מטען נייד סולארי 80,000 עם כל ההמלצות ב80 ש"ח עם 99.1 משוב חיובי:
@מתכנת-חובב אמר בשיתוף | מטען נייד סולארי 80,000 עם כל ההמלצות ב80 ש"ח עם 99.1 משוב חיובי:
יש רק 235 חוות דעת
שהם אחד..
מהארץ...
-
@אבי-6 דרך אגב שתדע באופן כללי, אין ארוחות חינם ובעיקר בסוללות! סוללה טובה שתיתן לך שירות טוב וחזק זו רק סוללה ממותג ידוע כמו סמסונג פנסוניק וכד'. כ-ל הסוללות הסיניות אין להם אבא הם עשויות מחומרים זולים מתנפחות מהר ולא שוות כלום!!!! בקושי מחזור פריקה וטעינה אחת. אני אומר לך את זה מנסיון רב בהרבה סוגי סוללות ולהרבה סוגי מכשירים. שילמת על סוללה, קיבלת תמורה, התקמצנת, תשלם עשר פעמים! בדוק!
כמו ההבדל בין נעליים באיכות טובה לנעלי זבל בשער שכם, כמו ההבדל בין מכונית ממותג איכותי למכונית צעצוע סינית וכמו כל דבר בחיים. בד"כ מוצר שעולה יקר יש לזה סיבה, והוא שווה את התמורה. (בדרך כלל! לא תמיד! וכו' לחסוך למעירים...) -
@Ykingsmart אמר בשיתוף | מטען נייד סולארי 80,000 עם כל ההמלצות ב80 ש"ח עם 99.1 משוב חיובי:
@אבי-6 בדרך כלל עדיף לא להאמין.
חבר שלי הזמין של 80,000 ואם היית רואה מה הוא קיבל היו יורדות לך דמעותאני הזמנתי פעם של 50,000
אני בספק אם היה שם 8