עזרה | הצילו נעלם לי העכבר!!
-
עכבר של מחשב נידההוא מתחת למקלדת והתקנתני אנטוירוס" מומלץ "של חנות מיקרוסופט ביגלל שיצאתי ממצב sשיצאתי ממצב s המליצו להתקין את האנטי וירוס המצחיק שלהם
המליצו להתקין את האנטי וירוס המצחיק שלהםwindows 10 home יצאתי ממצב s -
@יוסי-כהנא-0 אמר בעזרה | הצילו נעלם לי העכבר!!:
עכבר של מחשב נידההוא מתחת למקלדת והתקנתני אנטוירוס" מומלץ "של חנות מיקרוסופט ביגלל שיצאתי ממצב sשיצאתי ממצב s המליצו להתקין את האנטי וירוס המצחיק שלהם
המליצו להתקין את האנטי וירוס המצחיק שלהםwindows 10 home יצאתי ממצב sאם אתה עולה עם מערכת אחרת הכל עובד תקין?
נסה דיסק טכנאים.נסה עכבר חיצוני - זה הפתרון.
-
@הנני-העניממש תודה רבה מצאתי עכבר נייד קטן חיצוני וזה החזיר גם את הפנימי זה ממש עזר לי יצאה שלך תודה רבה רבה רבה
-
@יוסי-כהנא-0 יש לחצן על רוב המקלדות שמבטל את פעוךת העכבר ניסית? ללחוץ עליו?
-
@יהושע-זופניק ידוע לי על כזה כפתור איפה הוא נמצא מה זה מי זה אולי התכוון אותי באיזה אזור של המקלדת הוא נמצא
-
-
פוסט זה נמחק!
-
@יהושע-זופניק ממש תודה רבה על הסיוע והתמיכה דרך אגב הסתדרתי כבר כי אז כאילו נתנו לי עצה לשים עכבר חיצוני וזה העיר גם את העכבר הפנימי ונון בית בקשר לכפתור ה זה פאן אוהב או איך שתרצה לקרוא לו אני לוחץ על עכבר ממשיך לעבוד אז מה צריך ללחוץ control או משהו בשביל לכבות ולהדליק את העכבר סתם בשביל ידע הרחבת הידע
-
@יוסי-כהנא-0 אמר בעזרה | הצילו נעלם לי העכבר!!:
פאן אוהב אין לא יודע איך שתרצה לקרוא לו אני לוחץ על עכבר ממשיך לעבוד אז מה צריך ללחוץ control או משהו בשביל לכבות ולהדליק את העכבר סתם בשביל ידע הרחבת הידע
??????
יש לחצן שכתוב עליו [במקלדת כמובן.] את האותיות FN אז צריך ללחוץ עליו ובו זמנית ללחוץ גם על הלחצן עם הציור הזה
בהצלחה!
-
@יהושע-זופניק ממש ממש תודה רבה וואלה באמת עובד צודק תודה רבה רבה