בירור | שלט לרכב מאלי אקספרס
-
@מוטי-ברנד אמר בבירור | שלט לרכב מאלי אקספרס:
אם אתה מעוניין לנסות אני יכול לתת לך (בביתר)
וזכור לי שיש לי גם אחד מיותר - בירושלים
-
@ITAMAR25 אמר בבירור | שלט לרכב מאלי אקספרס:
@EBA זה מאוד תלוי בתדר של השלט
קניתי בשביל הרכב ועבד מעולה ולשער לפעמים עבד ולפעמים לא מכיון שזה עם קוד מתגלגל שאז יותר בעיה לשכפל
ועד כמה שידוע לי ברכבים זה קוד רציף כך שאין בעיה לשכפלמאיפה קניתה?
ומי שיכפל לך? -
@EBA אמר בבירור | שלט לרכב מאלי אקספרס:
@ITAMAR25 אמר בבירור | שלט לרכב מאלי אקספרס:
קניתי בשביל הרכב ועבד מעולה
אשמח לקבל קישור של מה שעבד מעולה בשביל רכב, ומעניין גם באיזה רכב ושנה מדובר. שכויח
אני קניתי שני שלטים לרכב כולל שכפול... רק את השבב האלקטרוני עם האימובילייזר העברתי מהשלט הישן לחדש כיוון שהוא מגיע ריק.
שני השלטים עובדים מצוין.
אלי אקספרס צריך לבדוק אם הוא עושה לכל הדגמים....
בהצלחה -
@יוסי-בן-יוסי אתה מתכוון ששכפלת את המפתח עצמו, ואת האלקטרוניקה של השלט העברת, אימובילייזר זה משהו אחר.
אני רוצה מכשיר שישכפל גם את השלט. -
@יוסי-בן-יוסי אתה מתכוון ששכפלת את המפתח עצמו, ואת האלקטרוניקה של השלט העברת, אימובילייזר זה משהו אחר.
אני רוצה מכשיר שישכפל גם את השלט.אצלי האימובילייזר נמצא ב"אלקטרוניקה של השלט".
למיטב ידיעתי אין כזה דבר באלי אקספרס. (יש לי ניסיון עשיר מאוד באלי אקספרס...לצורך המחשה אומר לך שהזמנתי חלק של מנוע מאלי אקספרס ועד היום עובד מעולה...)
אבל תמיד אפשר לנסות לחפש... -
@יוסי-בן-יוסי אם יש לך פיג'ו או סיטרואן זה הגיוני, כי נראה לי שאת כל הרכב מייצרים באלי אקספרס...
תודה בכל אופן על העזרה, אם יהיה לך זמן אשמח אם תתרום מנסיונך העשיר לחפש לי כזה... -
@יוסי-בן-יוסי אם יש לך פיג'ו או סיטרואן זה הגיוני, כי נראה לי שאת כל הרכב מייצרים באלי אקספרס...
תודה בכל אופן על העזרה, אם יהיה לך זמן אשמח אם תתרום מנסיונך העשיר לחפש לי כזה...יש לי סיטרואן.....
תן לי פרטים מדויקים ואנסה
יש לך i30 ואתה רוצה שכפול של האלקטרוניקה?
איזה שנה הרכב? -
@יוסי-בן-יוסי שנת 2012
-
@1divid אמר בבירור | שלט לרכב מאלי אקספרס:
@אלי-TZA אמר בבירור | שלט לרכב מאלי אקספרס:
@1divid קונים מאלי אקספרס ומשכפלים לבד לפי ההוראות ראה כאן בהתחלה יש קישורים ובסוף הוראות שיכפול.
הקישורים של השלט לרכב ריקים
הקישורים לא ריקים פשוט המוכר המסוים ההוא הפסיק למכור את זה, יש עוד המון אחרים שמוכרים אותו שלט בדיוק. חפש "שלט 433.92MHZ"
וכל ההסבר על שיכפול זה על שער חשמלי לא על השלט של הרכב
לא נכון זה אותם הוראות בדיוק לכל סוגי השכפולים ואני אומר לך את זה בתור אחד שעשה את זה כמה פעמים.
-
@1divid אמר בבירור | שלט לרכב מאלי אקספרס:
@1divid קונים מאלי אקספרס ומשכפלים לבד לפי ההוראות ראה כאן בהתחלה יש קישורים ובסוף הוראות שיכפול.
הקישורים של השלט לרכב ריקים
הקישורים לא ריקים פשוט המוכר המסוים ההוא הפסיק למכור את זה, יש עוד המון אחרים שמוכרים אותו שלט בדיוק. חפש "שלט 433.92MHZ"
לאיזה רכב אתה הזמנתה את זה?
-
@אלוף-העולם-1 אמר בבירור | שלט לרכב מאלי אקספרס:
@EBA אתה יכול פשוט להזמין את הכיסוי פלסטיק שלו ולהכניס את הכרטיס האלקטרוני לתוכו
וזהו... עולה כמה שקלים, בלי סיבוכים וקידודים למניהם
עדיף שתעלה תמונה שלו וככה נוכל לחפש... או שאתה מתבייש...האמת שאני קצת מתבייש... אבל הנה:
לא רלוונטי הדגם של הרכב כי השלט הזה התקנה מקומית נקרא שלט פעמון, השלט שלך בצבע אדום כי הרכב שלך בוגר אוויס
יש לך כאן רק קופסא או כאן את השלט קומפלט לצורך קידוד