שאלה | האם אפשר להתקין תוכנה ולעקוף את המנהל מערכת
- 
@ephraum-tzvi אם ההתקנה דורשת כתיבה לתיקיות מערכת או לבצע שינויים ברגיסטרי שהוא לא ה current user שום דבר לא יעזור לך מסקנה- אין אפשרות 
- 
 E ephraum tzvi סימן נושא זה כשאלה ב E ephraum tzvi סימן נושא זה כשאלה ב
- 
 E ephraum tzvi סימן נושא זה כנפתר ב E ephraum tzvi סימן נושא זה כנפתר ב
- 
@ephraum-tzvi אם ההתקנה דורשת כתיבה לתיקיות מערכת או לבצע שינויים ברגיסטרי שהוא לא ה current user שום דבר לא יעזור לך @מתכנת-חובב אמר בשאלה | האם אפשר להתקין תוכנה ולעקוף את המנהל מערכת: לבצע שינויים ברגיסטרי שום דבר לא יעזור לך ברג'סטרי של היוזר הנוכחי עדיין אפשרי 
- 
מסקנה- אין אפשרות @ephraum-tzvi תשבית את בקרת חשבון משתמש 
- 
@ephraum-tzvi תשבית את בקרת חשבון משתמש 
- 
@רבנן-ברכו לא קשור בעליל ודוק 
- 
@רבנן-ברכו נראה לי שצריך גם בשביל זה להישתמש בהרשאות מנהל, כך שאין קטע.. 
- 
@רבנן-ברכו נראה לי שצריך גם בשביל זה להישתמש בהרשאות מנהל, כך שאין קטע.. @ephraum-tzvi אתה צודק אבל בשביל להריץ את הרג. המדובר צריך פעם אחת הרשאה 
- 
@מתכנת-חובב אמר בשאלה | האם אפשר להתקין תוכנה ולעקוף את המנהל מערכת: לבצע שינויים ברגיסטרי שום דבר לא יעזור לך ברג'סטרי של היוזר הנוכחי עדיין אפשרי @aaaa אמר בשאלה | האם אפשר להתקין תוכנה ולעקוף את המנהל מערכת: @מתכנת-חובב אמר בשאלה | האם אפשר להתקין תוכנה ולעקוף את המנהל מערכת: לבצע שינויים ברגיסטרי שום דבר לא יעזור לך ברג'סטרי של היוזר הנוכחי עדיין אפשרי צודק, טעות שלי 
- 
@ephraum-tzvi אתה צודק אבל בשביל להריץ את הרג. המדובר צריך פעם אחת הרשאה @רבנן-ברכו אמר בשאלה | האם אפשר להתקין תוכנה ולעקוף את המנהל מערכת: צריך פעם אחת הרשאה אם אני משיג הרשאה אחת, אז אשתמש בה להתקנת התוכנה..(או שלא הבנתי נכון..) 
- 
@רבנן-ברכו אמר בשאלה | האם אפשר להתקין תוכנה ולעקוף את המנהל מערכת: צריך פעם אחת הרשאה אם אני משיג הרשאה אחת, אז אשתמש בה להתקנת התוכנה..(או שלא הבנתי נכון..) @ephraum-tzvi אז בזה אתה צודק חשבתי שאתה מחפש אפשרות קבועה 
 {פריצת סיסמא זה גם אופציה? } }