מדריך | שיאומי מקשים | צילום מסך ישירות לשולחן העבודה...
-
אז ככה כולם יודעים שבשיאומי החדש יש אפשרות של צילום מסך על ידי לחיצה על מקש ניווט תחתון ומקש ניתוק שיחה בו זמנית אבל אם אני רוצה את התמונה ישירות לשולחן העבודה במקום להכנס למכשיר ולעלעל בתוכו כדי למצוא את התמונה אז הנה קובץ באט שיצרתי בשביל חברי הפורום אם תלחצו עליו בתוך שניה יעלה לכם צילום מסך של המכשיר ישירות לשולחן העבודה עם תאריך מתי הוא צולם... ||צילום מסך.bat ||
כמובן שצריך במחשב שלכם adb ודריברים מתאימים שזה אני מאמין שכבר יש לכם במידה ולא כאן תמצאו את התוכנה
וכמובן תצטרכו גם להפעיל ניפוי באגים תוכלו לראות כאן איך עושים את זה וכאן תמצאו דריברים מתאימים למכשיר.
בהצלחה!! (למותר לציין שאם יש לכם על המכשיר אחד מהגרסאות של יוצרי הגרסאות התותחים כאן למינהם אז לא תצליחו לעשות את זה כיון שהם חסמו את האפשרויות מפתחים מה שאומר שהמכשיר שלכם לא יתחבר לadb )
למדריך להסרטת מסך... עיינו כאן
הנה דוגמא לצילום מסך
-
@המביט-לארץ אמר בצילום מסך בשיאומי החדש ישירות לשולחן העבודה...:
אז ככה כולם יודעים שבשיאומי החדש יש אפשרות של צילום מסך על ידי לחיצה על מקש ניווט תחתון ומקש ניתוק שיחה בו זמנית אבל אם אני רוצה את התמונה ישירות לשולחן ה
ממש סמארטפון הדבר הזה....
אימאלה -
@המביט-לארץ אמר בצילום מסך בשיאומי החדש ישירות לשולחן העבודה...:
@Itamar-Yehezkel
כן...ואתה בכלל עם הערכות נושא ולא יודע מה עוד הורדת שם גרמת לו להיראות ככה..
-
@hvusv1234 אמר בצילום מסך בשיאומי החדש ישירות לשולחן העבודה...:
@המביט-לארץ עשיתי כמו שכתבת ולא עבד לי. חיברתי את המכשיר כמדיה כמובן לחצתי על הקובץ שיצרת. עשיתי צילום מסך ולא קרה כלום. גם הסרטת מסך לא הצלחתי.
ניסית פעם לעשות על המכשיר פקודות בadb? עבד לך? אולי אין לך את הדריברים המתאימים
-
@המביט-לארץ עשיתי לו רוט אז די בטוח שיש לי דרייברים.
השאלה אם לא פיספסתי משהו. -
@hvusv1234 אמר בצילום מסך בשיאומי החדש ישירות לשולחן העבודה...:
@המביט-לארץ עשיתי לו רוט אז די בטוח שיש לי דרייברים.
השאלה אם לא פיספסתי משהו.תנסה לעשות לו פקודה אחרת דרך adb ותעדכן. אם הadb שלך קורא את המכשיר ונותן לו פקודות והמכשיר מבצע אין סיבה שזה לא יעבוד!
-
-
-
-