בקשה | מישהו יכול להריץ לי משהו בפייתון?
-
@מישהו12 זה אמור להיות יוזר בוט שמעביר דברים מערוץ לקבוצה בטלגם. (אני כתבתי לו את הקוד ככה שאני יודע שהוא תקין ונקי.)
-
@אברהם-צבי לא הבנתי כלום
-
-
@אברהם-צבי אבל זה לא יעבוד, כי אני בנטפרי.
ואם הוא ממתממשק עם טלגרם...@מישהו12 אמר בבקשה | מישהו יכול להריץ לי משהו בפייתון?:
ואם הוא ממתממשק עם טלגרם...אולי @אבי_770 יענה לנו ?
-
ואם הוא ממתממשק עם טלגרם... -
ואם הוא ממתממשק עם טלגרם...@מישהו12 אמר בבקשה | מישהו יכול להריץ לי משהו בפייתון?:
ואם הוא ממתממשק עם טלגרם...מה זה קשור לנטפרי? הם חוסמים גישה להרצות קבצי פייתון???
-
@מישהו12 אמר בבקשה | מישהו יכול להריץ לי משהו בפייתון?:
ואם הוא ממתממשק עם טלגרם...מה זה קשור לנטפרי? הם חוסמים גישה להרצות קבצי פייתון???
-
-
@מישהו12 לא הבנתי.
הראוטר שלך יש עליו נטפרי, אתה ניגש לשרת שנמצא אי שם בגלובוס ומריץ מה בא לך, לשרת יש אינטרנט ממקור חיצוני, לא קשור אליך בכלל מה שמאפשר לו להתממשק עם מי שבא לו... מה לא הבנתי נכון? -
@מישהו12 אוקי. זה מה שלא הבנתי...
אפשר גם על מחשב השאלה כמה זה יהיה מהיר תלוי כמה הקוד מורכב וכו' -
@Harwona על מחשב זה לא יעבוד! כי הספק אינטרנט שלו הוא נטפרי!
אוקיי. אני מאמין שגם בלי הנטפרי לא היית יכול לעזור לו כי הוא צריך דווקא שרת . (ני מאמין שהמחשב שלך אתה מכבה אותו מידי פעם / אין אינרנט לזמן מסויים, ואז הקובץ יפסיק לרוץ, מה שאסור שיקרה.. (כי אזז צריך לחבר את הבוט מחדש וכו', לכן גם צריך שרת דווקא או מחשב שלא מתכבה ושמחובר קבוע[מה שיש לי, לקחתי מחשב והפכתי לשרת..])
-
@Harwona על מחשב זה לא יעבוד! כי הספק אינטרנט שלו הוא נטפרי!
אוקיי. אני מאמין שגם בלי הנטפרי לא היית יכול לעזור לו כי הוא צריך דווקא שרת . (ני מאמין שהמחשב שלך אתה מכבה אותו מידי פעם / אין אינרנט לזמן מסויים, ואז הקובץ יפסיק לרוץ, מה שאסור שיקרה.. (כי אזז צריך לחבר את הבוט מחדש וכו', לכן גם צריך שרת דווקא או מחשב שלא מתכבה ושמחובר קבוע[מה שיש לי, לקחתי מחשב והפכתי לשרת..])
-
@אני-אני-1 אוקיי, איפה לשלוח לך את הקוד ?