שידרוג מערכת הפעלה
-
-
@בערל-ושלייקס אמר בשידרוג מערכת הפעלה:
@ANGUI אמר בשידרוג מערכת הפעלה:
לה
אני מעדיף לא לקחת סיכון
באמת עדיף לך אגב כמה עלתה העגלה?
-
בערך 800
-
@בערל-ושלייקס 800 שקל לפני 10 שנים? לא הגיע הזמן להחליף ? כבר פסח!
-
אתה יודע הסתפקות במעוט!
-
@בערל-ושלייקס לא לוקח אחריות אבל לדעתי 7 אמור לעבוד מצויין
-
בוא תסביר לכולנו את ההבדל בין 'ביצועים' ל'מהירות'
אפשר לחשוב שהמחשב שלו מיועד לבניית החללית הבאה של ישראל...
מה שאנ"ש צריכים היום מהמחשב שלהם זה שהוא יהיה מהיר, שידלק מהר, שהתוכנות יפתחו מהר, וזהו...לכן אני חושב שהמחשס המדובר בפרט וכל מחשב ישן בכלל צריך להחליף לSSD .... זה השקעה קטנה עם תועלת ענקית, ואני עושה את זה לאנשים ב150 שקל (לSSD בנפח 150GB) -
-
@ANGUI אמר בשידרוג מערכת הפעלה:
ולפי הטענה שלך אני יקח מחשב לפני 8 שנים יתקע לו SSD והוא יטוס
אכן כך... זה בדיוק מה שאני טוען.. ועוד יותר, תקנה מחשב נייח חדש I7 עם 16 גיגה רם ושים לו כונן קשיח רגיל ומולו תיקח מחשב בן חמש שנים מעבד פנטיום עם 4 גיגה רם ושים לו SSD ... ותבדוק מי מהם נדלק יותר מהר...
אתה אולי אף פעם לא ניסית לשים SSD על מחשבים ישנים.. אני עושה את זה הרבה... ואני אומר לך בהתחייבות שמחשב עם כונן רגיל לעולם לא ידלק בפחות מחצי דקה ועוד עשר עשרים שניות עד שהתוכנות של האיתחול עולות ואפשר להתחיל לעבוד... מחשב עם SSD לעומת זאת נדלק תוך 10-15 שניות במקרה הרע (במחשבים חדשים) ומוכן לעבודה מיד.. ובמחשבים ישנים ממש מקסימום של המקסימום 20 שניות...
אסתייג בשבילך ואומר שלמילה 'יטוס' יש הרבה משמעויות... אני מדבר על הדברים הבסיסיים שכל אחד מצפה מהמחשב שלו, שידלק מהר, שהוורד והגוגל כרום יפתחו כשלוחצים עליהם ולא אחרי חצי דקה, ושפעולות כמו התקנה של תוכנה והעתקה של קבצים יתבצעו במהירות גבוהה, זה מה שנותן הSSD... האמת שאני סתם האכרתי פה.. כל אחד יכול לעשות בגוגל ולראות מה כתוב... ולמי שממש רוצה חחות דעת של 'טכנאים' שיכנס לפה
https://www.midrag.co.il/Expanel/Question/24