בירור | בעניין הרפורמה בקומה הכשרה
-
-
@קינג-קומפיוטר אמר בבירור | בעניין הרפורמה בקומה הכשרה:
@A0533057932 העיתונות החרדית נדמה לי
:::
וכמובן שזה לא מקור
:::
כמו הספויילר
היא ממש אבל ממש
לא יכולה להיות ולו שמץ מקור לרפורמה -
@A0533057932 אני כמעט בטוח שקראתי את זה בהודעת דוברות של משרד התקשורת
בשעה כזו אני לא מציח למצוא...עריכה: לכאורה לקחתי את זה מהקישור הבא, אבל אולי זה לא מוכרח, זה מצויין בבעיות אבל לא מוסבר בפתרונות:
-
@aiib אמר בבירור | בעניין הרפורמה בקומה הכשרה:
@A0533057932 אני כמעט בטוח שקראתי את זה בהודעת דוברות של משרד התקשורת
בשעה כזו אני לא מציח למצוא...עריכה: לכאורה לקחתי את זה מהקישור הבא, אבל אולי זה לא מוכרח, זה מצויין בבעיות אבל לא מוסבר בפתרונות:
אני כעת עובר על הרפורמה שוב
נראה מסעיף 32 שאכן הוא רוצה לחייב הכנסת סים כשר למכשיר טרף ולהפךאבל נראה מטיוטת התיקון לא בדיוק כך
Hearing-Removal_of_competitive_barriers_kosher-line-attace-B.pdf
נראה שעדין יהיה פלאפון כשר למי שירצה שלא יוכלו להכניס אליו קו טרף -
@A0533057932 מאד הגיוני. כי אם לא הוא מכריח את כל מי שירצה לנייד לקנות מכשיר חדש. וזה לא מתאים לתזה שלו של לפתוח לתחרות ולהוריד חסמים...
-
@A0533057932 אמר בבירור | בעניין הרפורמה בקומה הכשרה:
אבל נראה מטיוטת התיקון לא בדיוק כך
נראה שעדין יהיה פלאפון כשר למי שירצה שלא יוכלו להכניס אליו קו טרףלא מדובר בבזק דווקא?
-
אבל נראה מטיוטת התיקון לא בדיוק כך
נראה שעדין יהיה פלאפון כשר למי שירצה שלא יוכלו להכניס אליו קו טרףלא מדובר בבזק דווקא?
ממש לא
-
@A0533057932 ככה נראה מהמסמך
-
@A0533057932 ככה נראה מהמסמך
למה נראה כך?
הנה השימוע המלא
All Attachments.zip -
@A0533057932 בכל אופן, אבל למי שלא יבקש החברה תהיה מחוייבת לבטל את החסימה במכשיר.
אז אולי לי ביאנג זה לא יעזור כי אולי הקושחה שלי לא תומכת בהודעות אבל במכשירים אחרים כן -
@A0533057932 בכל אופן, אבל למי שלא יבקש החברה תהיה מחוייבת לבטל את החסימה במכשיר.
אז אולי לי ביאנג זה לא יעזור כי אולי הקושחה שלי לא תומכת בהודעות אבל במכשירים אחרים כןהחברה תענה שאין אפשרות על מה שכבר נמכר
רק על מעתה והילך
נ.ב. אם כשאתה מכניס סים לא כשר הוא מבקש קוד זה ניתן לפתרון
אם הוא לא מזהה תאלץ להחליף מכשיר -
@A0533057932 זה לא תלוי בה אלא במשרד התקשורת. ולכאורה משרד התקשורת יכפה את זה עליה. זה להבנתי לא חסימה רק במכשיר אלא גם בסים עצמו, עיין ערך סים לבן או פעמים שמכניסים סים פרוץ והמכשיר ננעל ומתקשרים לחברה והם פותחים.
אבל אצלי ביאנג הבעיה היא קשה יותר, כי כל הקושחה לכאורה לא תואמת לא הודעות ולא אינטרנט ולשנות אותה יעלה לי כמו מכשיר חדש...
-
@A0533057932 זה לא תלוי בה אלא במשרד התקשורת. ולכאורה משרד התקשורת יכפה את זה עליה. זה להבנתי לא חסימה רק במכשיר אלא גם בסים עצמו, עיין ערך סים לבן או פעמים שמכניסים סים פרוץ והמכשיר ננעל ומתקשרים לחברה והם פותחים.
אבל אצלי ביאנג הבעיה היא קשה יותר, כי כל הקושחה לכאורה לא תואמת לא הודעות ולא אינטרנט ולשנות אותה יעלה לי כמו מכשיר חדש...
זה מה שאמרתי
תלוי איך המכשיר מגיב
עריכה גם אחרי הרפורמה לא יעבוד ההודעות או האינטרנט במכשיר הכשר
אלא תוכל להכניס את הסים אבל מה שיעבוד זה רק השיחות -
אלא תוכל להכניס את הסים אבל מה שיעבוד זה רק השיחותתלוי איך המכשיר מגיב... תלוי מה חסום בו...
-
אלא תוכל להכניס את הסים אבל מה שיעבוד זה רק השיחותתלוי איך המכשיר מגיב... תלוי מה חסום בו...
אתה מתכוון שעם הוועדה חיפפה בהכשרה שלה תוכל לקבל SMS ?
-
לפני יומיים פגשתי את הבעלים של 019, והוא אמר לי שביום ראשון הקרוב כבר יוכלו לנייד מספרים כשרים לכל חברה שירצו. (הוא דיבר ספציפית על 019 כמובן, שאין בה קומה כשרה) ויהיה אפשר לבחור האם אתה רוצה רק SMS או גם גלישה...
-
אתה מתכוון שעם הוועדה חיפפה בהכשרה שלה תוכל לקבל SMS ?
לכאורה.
כי לכאורה בהכשרה חסמו רק את החלק במערכת שאחראי על הודעות... אז אם לא חסמו טוב - אפשרי כנראה לקבל (כמו שמקבלים בC2 מגולן...) -
@יוסי-בן-יוסי אם אין שם קומה כשרה איך יהיה אפשר לנייד משם מספרים כשרים?