בירור | בעניין הרפורמה בקומה הכשרה
-
הפיתרון שיכול להיות הוא שגוף מסוים כמו וועדת הרבנים תקנה כמות מסוימת של קווים והיא תשכיר את זה לאנשים כמובן שהם יגזרו קופון רציני בדרך
ככה לא יכלו לנייד את זה כי זה יהיה ברשותם
אא"כ יאסרו את זה ברפורמה
(אני לא משפטן) אבל לכאורה לאסור את זה יצריך חקיקה ואת זה אין להם כי אין להם רוב -
@מוטי-זהב אמר בבירור | בעניין הרפורמה בקומה הכשרה:
הפיתרון שיכול להיות הוא שגוף מסוים כמו וועדת הרבנים תקנה כמות מסוימת של קווים והיא תשכיר את זה לאנשים כמובן שהם יגזרו קופון רציני בדרך
אא"כ יאסרו את זה ברפורמה
(אני לא משפטן) אבל לכאורה לאסור את זה יצריך חקיקה ואת זה אין להם כי אין להם רובלמה אתה חושב שאנשים ילכו לנייד את המספר שלהם למספר חדש?
-
@A0533057932 אופציה א. הרבנים יגידו וכך יעשו הרבה מהאנשים (אני לא אומר רוב) (כמו שכולם החליפו כשהחלה הוועדה)
אופציה ב. ישאירו את אותו מספר ויעבירו בעלות על זה לוועדת הרבנים וועדת הרבנים יגדירו צליל אחר בחיוג למספרים שלהם וככה יכלו לבדוק אותך אם יש לך מספר כשר -
@A0533057932 אופציה א. הרבנים יגידו וכך יעשו הרבה מהאנשים (אני לא אומר רוב) (כמו שכולם החליפו כשהחלה הוועדה)
אופציה ב. ישאירו את אותו מספר ויעבירו בעלות על זה לוועדת הרבנים וועדת הרבנים יגדירו צליל אחר בחיוג למספרים שלהם וככה יכלו לבדוק אותך אם יש לך מספר כשראת האפשרות של החלפת הצליל הציע השר הנדל, גם ללא העברת בעלות. אלא שכל מי שיימנה על הקבוצה הכשרה, יהיה לו צליל מיוחד. [זה מופיע אף כהצעה באחד מהפרסומים של משרד התקשורת]
-
שהוועדה הוקמה היה הוראה של כל גדולי ישראל מכל החוגים לזה
וראינו כמה זמן זה לקח שכמות הפלאפונים הייתה אפסית לעומת היום (ובכל מקרה באותו זמן כל ניוד בין חברות סלולר הצריך שינוי מספר כך שאנשים לא היו עם אותו מספר ללא גבול כמו היוםאופציה ב. ישאירו את אותו מספר ויעבירו בעלות על זה לוועדת הרבנים וועדת הרבנים יגדירו צליל אחר בחיוג למספרים שלהם וככה יכלו לבדוק אותך אם יש לך מספר כשר
אין וועדה כבר
היא בהליכי פרוק -
אא"כ יאסרו את זה ברפורמה
(אני לא משפטן) אבל לכאורה לאסור את זה יצריך חקיקה ואת זה אין להם כי אין להם רובכבר התחילו לעשות את זה חברה בשם נטו פון ב37 שקל ל2500 דקות פורסם בבתי הכנסת
עם אפשרות להישאר עם אותו מספר ולתת אותו לחברה והחברה תשכיר ללקוח -
@aiib אמר בבירור | בעניין הרפורמה בקומה הכשרה:
לא בדיוק. להבנתי יצטרכו לדווח על כל קו למה נחסם
אני רואה שיש כאן בלבול...
הרפורמה כוללת כמה חלקים, שמטרת כולם היא פירוק הוועדה.
החלק הראשון - החסימות. וגם זה מתחלק לב'. א, עבר כבר שאין לחסום ללא נימוק (+ביטול החסימות חצי שנה אחורה - אא"כ חוסמים מחדש עם נימוק, כך שמעתי ואיני בטוח). ב', ביטול כל החסימות מעולם - אא"כ יהיה נימוק, מה שיוביל שכל קו נייעס יפתח 1,000 מספרים אישיים, והלך החסימה. [כרגע לפחות הם מוגבלים, כי החסימות ההמוניות הורידו אחוזים גדולים מהקווים].
החלק השני, שיצא לחושך היום, הוא ניוד מספר שבתוכנית כשרה, למסלול הכולל SMS או SMS+אינטרנט [אה... וגם קו טלפון...].
וה' ירחם ויגדור פרצותינו. -
@י-פל אמר בבירור | בעניין הרפורמה בקומה הכשרה:
החלק השני, שיצא לחושך היום, הוא ניוד מספר שבתוכנית כשרה, למסלול הכולל SMS או SMS+אינטרנט [אה... וגם קו טלפון...].
רק להדגיש שזה יהיה עוד 3 חודשים ולא מעכשיו
ועד אז יכול להיות שהנדל יהיה היסטוריה רחוקה -
@איש-פשוט-מאוד אמר בבירור | בעניין הרפורמה בקומה הכשרה:
ועד אז יכול להיות שהנדל יהיה היסטוריה רחוקה
טעות.
מערכת בחירות חייבת להיות - חוקית - 3 חודשים. -
@י-פל אני לא רוצה להגרר כאן, אבל לא הכל חייב להיות בבחירות וכו' ואכמ"ל
ברגע שפורסם שימוע
ותוצאות לשימוע
שר חדש לא יכול להתערב -
@A0533057932 אתה בטוח?
הרי באותו מידה ששר אחד קובע תקנות, יכול שר אחר לקבוע תקנות חדשות שמאפשרות קיום קומה כשרה,
ומקסימום משנים כמה דברים קטנים כדי שזה לא יהיה סותר ממש את התקנות הקודמות
לא? -
@A0533057932 אתה בטוח?
הרי באותו מידה ששר אחד קובע תקנות, יכול שר אחר לקבוע תקנות חדשות שמאפשרות קיום קומה כשרה,
ומקסימום משנים כמה דברים קטנים כדי שזה לא יהיה סותר ממש את התקנות הקודמות
לא?תקנות זה ע"י שימוע
והחלטות
זה לא דבר שמשנים בהניף יד -
https://www.jdn.co.il/j_world/1745537/
פיתרון מעניין! -
https://www.jdn.co.il/j_world/1745537/
פיתרון מעניין!למי שמוכן להתנייד לאקס טו וואן (נ.ב. החברה שבמשך שנים אפשרה לפרוץ את הקומה כעת רצה להיות זו שמכשירה?)
שיהיה להם בהצלחה
אני רוצה לראות מי הרבנים שידרשו מהציבור להצטרף לזה -
@A0533057932 כתוב שם ויזניץ והעדה החרדית
-
@A0533057932 כתוב שם ויזניץ והעדה החרדית
כלומר לא רלוונטי לציבור
בד"ץ ירושלים חוץ מהאוכל לא מקשיבים להם -
@A0533057932 יכול להיות שיצטרפו עוד קבוצות לזה
אנחנו עוד לפני שיצא לפועל כלהדבר -
@מוטי-ברנד אמר בבירור | בעניין הרפורמה בקומה הכשרה:
ממש לא סימלי לי הוא לקח 170 שקל לצרוב גירסה על כזה מכשיר
אם תדע כמה זה מסובך אולי תבין למה זה כזה יקר
@דוד-הצהוב אמר בבירור | בעניין הרפורמה בקומה הכשרה:
נניח יש לי רעיון להשאיר את הקומה הכשרה, יש לי למי להציע בצורה שישתלם לי?
יש לי רעיון אבל הוא יהיה קצת יקר.. (רמז: sip)
:::
@דוד-הצהוב אל תשכח להביא לי את המליונים
:::@A0533057932 אמר בבירור | בעניין הרפורמה בקומה הכשרה:
נ.ב. בדקת בכלל שהרעיון שלך ישרוד את מטרות הרפורמה?
לגבי הרעיון שלי,כן
@דוד-הצהוב אמר בבירור | בעניין הרפורמה בקומה הכשרה:
כמה לדעתך הרעיון שווה?
מליון? פחות? או יותר?@מוטי-זהב אמר בבירור | בעניין הרפורמה בקומה הכשרה:
פיתרון שיכול להיות הוא שגוף מסוים כמו וועדת הרבנים תקנה כמות מסוימת של קווים והיא תשכיר את זה לאנשים כמובן שהם יגזרו קופון רציני בדרך
אא"כ יאסרו את זה ברפורמה
(אני לא משפטן) אבל לכאורה לאסור את זה יצריך חקיקה ואת זה אין להם כי אין להם רובאני לא מאמין שאין חוק שאוסר ללקוח לקנות מאות מספרים....