בקשה | הורדה של אפליקציית button remapper
- 
יש פה כמה בפורום וביניהם אני שמחפשים את האפליקציה הזו. 
 אני בנטפרי וזה חסום
 יש מישהו שיכול להעלות את זה?
- 
@aaaa אמר בבקשה | הורדה של אפליקציית button remapper: @יום_שמח 
 Buttons remapper Mapping Combination_v1.22.1_apkpure.com.apkשגיאה 404, מה זה בכלל האפליקציה הזאת? 
- 
 Buttons remapper Mapping Combination_v1.22.1_apkpure.com.apkשגיאה 404, מה זה בכלל האפליקציה הזאת? @THMHE אמר בבקשה | הורדה של אפליקציית button remapper: @aaaa אמר בבקשה | הורדה של אפליקציית button remapper: @יום_שמח 
 Buttons remapper Mapping Combination_v1.22.1_apkpure.com.apkשגיאה 404, מה זה בכלל האפליקציה הזאת? לי זה עובד 
- 
 Buttons remapper Mapping Combination_v1.22.1_apkpure.com.apkשגיאה 404, מה זה בכלל האפליקציה הזאת? @THMHE אמר בבקשה | הורדה של אפליקציית button remapper: @aaaa אמר בבקשה | הורדה של אפליקציית button remapper: @יום_שמח 
 Buttons remapper Mapping Combination_v1.22.1_apkpure.com.apkשגיאה 404, מה זה בכלל האפליקציה הזאת? היה כנראה באותו זמן שגיאה בשרת של מתמחים 
- 
 י יום_שמח התייחס לנושא זה ב י יום_שמח התייחס לנושא זה ב
- 
 ח חברים העביר נושא זה מ-אפליקציות להורדה ב- ח חברים העביר נושא זה מ-אפליקציות להורדה ב-
- 
 ח חברים סימן נושא זה כשאלה ב ח חברים סימן נושא זה כשאלה ב
- 
 ח חברים סימן נושא זה כנפתר ב ח חברים סימן נושא זה כנפתר ב
- 
יש פה כמה בפורום וביניהם אני שמחפשים את האפליקציה הזו. 
 אני בנטפרי וזה חסום
 יש מישהו שיכול להעלות את זה?אם אתה מעוניין בגירסת ה-PRO, כמו שהציעו לך בעבר...  mefateach אמר בבירור | חיוג מהיר לא דרך המקשים: @יום_שמח עדיף לך לבקש את גרסת ה pro (פרוצה) מצאתי כאן: https://modyolo.com/download/buttons-remapper-73274  להורדה - Buttons remapper v1.22.2 [Premium].apk (6 מ"ב)