בקשה | כיצד לחסום התקנות ולהשאיר הסרה וכן כיצד לבטל ולחסום איתור באגים
-
@אוהב-ללמוד אמר בבקשה | כיצד לחסום התקנות ולהשאיר הסרה וכן כיצד לבטל ולחסום איתור באגים:
שלום יש לי מכשיר עם רוט ורציתי לדעת כיצד ניתן לערוך את ההגדרות לבטל את איתור באגים ולחסום אותו שלא יוכלו לפתוח וכן כיצד לערוך את מתקין החבילה שלא יהיה ניתן להתקין אלא רק להסיר.
אשמח לעזרה בנושאאני יוכל לתת לך רקע , השאלה אם התעסקת אי פעם בעריכה של אפליקציות?
כי אם לא אני חושב שקודם תכיר קצת את המבנה של האפליקציה, ואח"כ תתחיל עם עריכות! -
@אוהב-ללמוד תעלה לי את המתקין חבילה אני ינסה לערוך לך.
-
@אליר325000 אמר בבקשה | כיצד לחסום התקנות ולהשאיר הסרה וכן כיצד לבטל ולחסום איתור באגים:
@דוד-חזן היי, אני התעסקתי בזה קצת אולי תוכל להרחיב את הידע בכללי, מאד נשמח!
את המתקין חבילה יש כמה דרכים , אני משתמש באפשרות של קריסה, שזה אומר נניח במילה "התקנה" ליצור קריסה, זה נמצא ב strings, שם צריך למחוק את כל השורה "install" , וגם את ה public שלה.
לגבי מצב מפתחים בעבר הביאו פה את הרעיון שצריך להוסיף את השורה הזאת android:selectable="false" באחד ה xml שקשור ל developer.
ואח"כ אני תמיד אוהב לעשות קריסה בתוך המצב מפתחים לגיבוי.
בכל מקרה זה מאד מלמעלה , אם יהיה לי את ההגדרות הנ"ל אוכל בל"נ לכוון יותר מדויק. -
ואם כבר יש עוזרים..
יש מישהו שיודע כיצד אוכל לבטל לגמרי את הגישה לאינטרנט? (מחקתי WI-FI כבר ) זה אומר למחוק את השרת ניסיתי לעשות את זה בBUILD.PROP אך לא בידיוק הצלחתי.. -
@אוהב-ללמוד הנה הקובץ של ההגדרות ושל המתקין אשמח אם מישהו יצליח לערוך
קבצים.zip -
@אוהב-ללמוד אמר בבקשה | כיצד לחסום התקנות ולהשאיר הסרה וכן כיצד לבטל ולחסום איתור באגים:
@אוהב-ללמוד הנה הקובץ של ההגדרות ושל המתקין אשמח אם מישהו יצליח לערוך
קבצים.zipקבצים.zip
תנסה לבדוק אם אפשר להתקין , והאם ניתן להיכנס למצב מפתחים.
נ.ב. 1. אני לא לוקח אחריות !
2. הם לא חתומים וכך זה צריך להיות, אל תחתום אותם.
3. תחליף את ה apk במקורי, לא צריך להחליף את ה odex לא נגעתי בו. -
@אוהב-ללמוד אתה בדקתה שזה חסם את ההתקנות
ואת האפשרות מפתח?
(הפעלתה מחדש?)