עזרה בקניית פלאפון תומך כשר
-
@מוטי-ברנד למה אתה יורד על המכשיר?
איזה דגם, קנית?
אתה מודע שלכל אחד מהסוגים החדשים שהם הוציאו (8110,2720,800) שמבוססים על kaios יש להם כמה סוגי דגמים עם קליטת תדרים שונה? -
@116nxh9 אמר בעזרה בקניית פלאפון כשר:
@87937 אני לא הייתי קונה טלפון שיעבוד לי טוב רק בפארטנר (שזה גם תלוי באיזה אזור כי בכל מקום יש קליטה שונה) וגם יעבוד רק בדור 2
תאורטית אתה צודק אבל שורה תחתונה אנשים לא עוברים חברה כל יום ואם מישהו בפרטנר אז לא משנה לו שבגולן זה לא עובד
דבר שני בפרטנר זה אמור לעבוד גם בדור 3 -
לי אישית לא היה את המכשיר אבל אני מכיר 2 אנשים שהיה להם את המכשיר הזה אחד בסלקום ואחד בפרטנר והם יותר מחצי מהשיחות לא קיבלו לפלפון והם עברו לנוקיה C2 והם התחילו לקבל שיחות מאנשים, ושמעתי את זה גם מאוד הרבה שקנו את המכשיר הזה
-
@מוטי-ברנד חוץ ממה שהחברה נמכרה למיקרוסופט (אם אני לא טועה), הכל אותו דבר המכשירים מיוצרים באותו מקום (ויטנאם) ועם אותם עובדים זה שהיא נמכרה זה ענין של החלפת בעלים,
יתכן שיש עקרונות שהם התפשרו על זה אחרי שהיא נמכרה (כמו לקחת מערכות הפעלה אחרות של חברות חיצוניות) אבל מבחינת איכות החומרה לא אמור להיות שינוי משמעותי, כך שהתיאוריה זה שהיא נמכרה השפיע על איכות המכשיר מבחינה פיזית, לדעתי היא לא נכונה כלל. -
-
@87937 אמר בעזרה בקניית פלאפון כשר:
@שלומ אמר בעזרה בקניית פלאפון כשר:
@87937 גם אלו שמתכננים את המכשיר הם אותם אנשים...
לא בהכרח
@87937 ברוך שאמר...
זה שזה לא בהכרח, זה לא אומר שזה בהכרח שלא... ודו"ק -
@87937 אמר בעזרה בקניית פלאפון כשר:
@שלומ
אתה רואה שהנוקיות החדשים לא מוצלחים והישנים כן
אז כנראה שזה לא אותם אנשיםמבחינת תכנון חומרה הם מאוד מוצלחים
-
לי יש את הפלאפון כבר יותר משנה ולא נתקלתי בזה שהוא לא מקבל שיחות, ומבחינת האיכות לא ראיתי שום פלאפון שטיפה יותר טוב ממנו, חלק מהאיכות של הפלאפון זה גם הפלסטיקה והמסך, ואני בתור אחד לא שמרן גדול הפלאפון כבר מחזיק לא יותר משנה עם הרבה נפילות וכו'
-
פרטנר
-
יש מישהו שמוכר xiamo qin 1 plus תומך כשר בלי דפדפן עם וייז ?
(מעדיף באזור הדורם ) -
@hagay
שים לב שתומך כשר זה לא כשר (מצד רצון ה'. עזוב את הפוליטיקה של וועדת הרבנים שראיתי שמדברים פה).
יש שיומי כשר אורגינל עם פתרון של ניווט אני לא זוכר איזה..
39/50