בעיה | s.m.a.r.t. bad status בSSD פנימי. איך לגבות את החומר שנמצא בפנים?
-
@מתכנת-חובב זאת אומרת שאני צריך דיסק טכנאים כדי להתקין את הEASEUS, נכון?
-
@מתכנת-חובב ואז מה לעשות? לשחזר את החומר פשוט? כי הוא לא באמת נמחק?
-
@מתכנת-חובב ואפשר לשחזר רק חלק מהחומר נכון?
-
@ישיביש אמר בבעיה | s.m.a.r.t. bad status בSSD פנימי. איך לגבות את החומר שנמצא בפנים?:
@מתכנת-חובב זאת אומרת שאני צריך דיסק טכנאים כדי להתקין את הEASEUS, נכון?
לא. יש iso עם התוכנה הזו בלבד. עיין הפוסט של @KINGYOS
-
@הנני-העני לא ממליץ לעשות ככה כי אז אין דרך נורמלית לוודא שהקבצים שוחזרו כמו שצריך
לא כזה קשה להפעיל את זה מדיסק טכנאים@ישיביש אמר בבעיה | s.m.a.r.t. bad status בSSD פנימי. איך לגבות את החומר שנמצא בפנים?:
@מתכנת-חובב ואפשר לשחזר רק חלק מהחומר נכון?
כן
-
@מתכנת-חובב הורדתי פעם שעברה WINDOWS PE זה טוב?
-
@מתכנת-חובב אמר בבעיה | s.m.a.r.t. bad status בSSD פנימי. איך לגבות את החומר שנמצא בפנים?:
עזוב לינוקס, אין לך צורך בזה עכשיו
מק"ה
כן יש צורך!!!@ישיביש דגם הדיסק ?
-
@משחזר-מידע אתה מתכוון איזה חברה? איך בודקים את זה
-
@משחזר-מידע אתה מודע לעובדה שאם תכניס אותו עכשיו לענייני לינוקס תכנס ללופ שבסופו לא יצא שום דבר ?
-
מק"ה
@מתכנת-חובב שאלתי מה דגם הדיסק ולא קבלתי תשובה
אבל האם אתה מודע לעובדה שאם תכניס אותו לשחזור מידע באמצעות תוכנה (להלן: "התעללות בדיסק")
יש סיכוי שיאבד את החומר לצמיתות -
@משחזר-מידע אמר בבעיה | s.m.a.r.t. bad status בSSD פנימי. איך לגבות את החומר שנמצא בפנים?:
אבל האם אתה מודע לעובדה שאם תכניס אותו לשחזור מידע באמצעות תוכנה (להלן: "התעללות בדיסק")
יש סיכוי שיאבד את החומר לצמיתות@ישיביש אמר בבעיה | s.m.a.r.t. bad status בSSD פנימי. איך לגבות את החומר שנמצא בפנים?:
@מתכנת-חובב אני לא צריך את הדיסק אני צריך רק את המידע וגם הוא לא חשוב ברמה קריטית
אז אני מעדיף שחזור חומר שזה יותר קל
אז... איך עושים את זה? -
@מתכנת-חובב אל תריבו על חשבוני...
אני פשוט אבדוק ואראה מה הכי נוח לי ומה הסיכונים ואני אחליט לבד...
עכשיו @משחזר-מידע איך בודקים את הדיסק? -
@ישיביש אמר בבעיה | s.m.a.r.t. bad status בSSD פנימי. איך לגבות את החומר שנמצא בפנים?:
איך בודקים את הדיסק?
וגם הוא לא חשוב ברמה קריטית
מק"ה אחרי החג
-
@מתכנת-חובב אמר בבעיה | s.m.a.r.t. bad status בSSD פנימי. איך לגבות את החומר שנמצא בפנים?:
@ישיביש לא יודע אם אפשר להריץ שם תוכנות חיצוניות אבל תנסה
לפחות תוכל לראות שם מה המצב של הדיסק בניהול דיסקיםמנסיון אפשר בהיירנס בוט וכן בסרגיי להעלות תוכנות ניידות exe
-
איך בודקים את הדיסק?
תעלה צילומ של דוח הSMART עם CrystalDiskInfo
-
@משחזר-מידע העלתי כבר. או שזה לא מספיק?
-
@משחזר-מידע אמר בבעיה | s.m.a.r.t. bad status בSSD פנימי. איך לגבות את החומר שנמצא בפנים?:
עם CrystalDiskInfo