שאלה | נוקיה 6300
-
לאחר שבארה"ב כבר לא ניתן להשתמש בדור 2 ו3, וגם ישראל בדרך לזה, ראיתי בשימוש בארה"ב טלפון 6300, ומבירור קל עלה כי הוא עובד באנגלית בלבד, וכי יש אפשרות להתקין עליו חסימה (כנראה גירסה) תומכת עברית (ז"א שניתן לקבל ולשלוח הודעות בעברית).
רציתי לשאול את צוות המומחים (@כל מי שנכנס תחת הקטגוריה, אינני בקיא...) האם יש\ניתן להכין גרסה שתהיה בעברית מלאה? כמו כן, האם יש בו אפליקציות, וא"כ איזה?
תודה רבה מראש ופסח כשר ושמח! -
-
@מישהו12 אמר בשאלה | נוקיה 6300:
הקושחה שונה
אז יכול להיות שבגלל השוני מכשיר ישראלי כזה לא יעבוד בארה"ב?
@קינג-קומפיוטר אמר בשאלה | נוקיה 6300:
המערכת הפעלה שלו kaios מזעזעת לחלוטין הוא איטי ומעצבן ונתקע כל הזמן כך שזה ממש ממש לא מומלץ
לא שמעתי על הבעיות האלו מחברים רבים שיש להם את זה בארה"ב. אשאל אותם, אבל אולי באמת כמו שאמר @מישהו12 הקושחה שונה ומכאן מקור הבעיות הישראליות.
ואולי בכלל אפשר ליצור גירסה עברית כדבעי על הקושחה שבארה"ב?
-
@לוי-ק אמר בשאלה | נוקיה 6300:
לאחר שבארה"ב כבר לא ניתן להשתמש בדור 2 ו3, וגם ישראל בדרך לזה, ראיתי בשימוש בארה"ב טלפון 6300, ומבירור קל עלה כי הוא עובד באנגלית בלבד, וכי יש אפשרות להתקין עליו חסימה (כנראה גירסה) תומכת עברית (ז"א שניתן לקבל ולשלוח הודעות בעברית).
רציתי לשאול את צוות המומחים (@כל מי שנכנס תחת הקטגוריה, אינני בקיא...) האם יש\ניתן להכין גרסה שתהיה בעברית מלאה? כמו כן, האם יש בו אפליקציות, וא"כ איזה?
תודה רבה מראש ופסח כשר ושמח!מה אתה רוצה להרוויח מלהביא את הטלפון מארה"ב?
-
@A0533057932 אמר בשאלה | נוקיה 6300:
מה אתה רוצה להרוויח מלהביא את הטלפון מארה"ב?
שיהיה לי טלפון שיעבוד גם בארץ וגם בארה"ב. אני זקוק לזה נורא....
@קינג-קומפיוטר אמר בשאלה | נוקיה 6300:
אתה רוצה רשימה של חלק מהבאגים שיש למכשיר הזה?
ואכן שאלתי כאן (ארה"ב) חבר'ה שאמרו לי שיש לו ריבוי באגים...
-
@לוי-ק אמר בשאלה | נוקיה 6300:
שיהיה לי טלפון שיעבוד גם בארץ וגם בארה"ב. אני זקוק לזה נורא....
כאשר התדרים יהיו תואמים בין ישראל לארה"ב תוכל להשתמש
מה הקשר לIMEI? -
@A0533057932 לא שהסים יהיה תואם...
אלא שאני יוכל להכניס סים ויעבוד, בין ישראלי ובין אמריקאי...
(כמו שע"ע עבד לי למשל נוקיה 3310 G3)