מחפש מידע על חולי קורונה לפי ערים
-
@fantian בהודעה של משרד הבריאות כל יום \ חצי יום יש קובץ PDF עם הנתון הזה
זה הכי מעודכן
חולים לפי יישובים.pdf -
@A0533057932 מעודכן להיום/אתמול?
-
@A0533057932 ולפי שכונות בירושלים יש לך?
-
@A0533057932 אמר במחפש מידע על חולי קורונה לפי ערים:
@fantian משרד הבריאות לא מחלק לשכונות
ורק את הסגר מחלקים לשכונות, בלי לתת שום נתון עובדתי!
-
בדקתי חלק מהערים והנה חלק הנתונים לפניכם.
בקרית מלאכי 1/658 חולים
בכוכב יעקב 1/239
ואילו בביתר רק 1/673
מה שמוכיח שהסגר הוא לפי חרדים, לא לפי אחוזים ונתונים
מובן מאליו שקריטי לשמור על ההוראות, ולהקפיד על הכל.
אני רק אומר שאם עושים סגר צריך להחליט על נתונים כלשהם (ואם במקרה רוב הנסגרים יהיו חרדים אין לי בעיה) ולא לפי מגזר, מה שגורר אפליה וגזענות.
נתונים רבותי נתונים... -
@fantian והנתונים מעודכנים נכון להבוקר
חולים ביישובים מעל 5,000 תושבים.pdf -
@A0533057932 אמר במחפש מידע על חולי קורונה לפי ערים:
ממש תודה רבה, אתה מחזק את טענתי, הנה רשימת הערים שעברו בהרבה את ביתר ואת בית שמש, לפי הדוח שהבאת
השחר
נווה דניאל
מצפה רמון
יעקב
מרכז שפירא
מגדל העמק
למה הנתונים האלה לא מוצגים בתקשורת?
ובהחלטה על מי להטיל סגר? -
-
@klopkk אמר במחפש מידע על חולי קורונה לפי ערים:
@fantian אני יסביר לך על מה עושים סגר
זה לא הולך לפי כמות חולים אחא לםי מוקדי התפרצות ומקומות שיוצר מועדים להתפרצותזה הולך לפי חרדים/לא חרדים. ברמות יש מוקד התפרצות???? כולה 1/3000 שזה פחות מכמעט כל מקום אחר בארץ!
-
@fantian בגלל שאצלינו בציבור הצפיפות גדולה מאוד והמשפחות גדולות ביחס לשאר הציבור אז יותר סיכוי שזה יתפרץ בעוצמה באיזורים חרדים
קח לדוגמא משפחה בת 10 נפשות מספיק שאחד הוא נשא של קורונה בלי תסמינים בהתחלה הוא כבר יכול להדביק את כל המשפחה שלו שגם הם יכולים בקלות להדביק עוד אנשים -
@fantian אמר במחפש מידע על חולי קורונה לפי ערים:
למשל בשכונת רמות בירושלים יש 18 חולים (מקור לא מאומת) מתוך יותר מ54,000 נפש שזה אומר שזה פחות מ1/3000 כשהמממוצע הארצי עומד על בערך 1/1000 אז למה היא חלק מהסגר?
אשמח אם למישהו יש נתונים מדויקים מפולחים לפי ערים ושכונות..אני לא בטוח שהנתון שלך נכון
אני אישית מכיר משפחה ברמות עם 10 נפשות שחולים ...
מהבן שחזר מהישיבה...
לא נראה לי שהם חצי מהחולים...
אבל כן מפורסם שברמות יש ממש קצת חוליםי יחסית לגודלה, למעלה מ60,000 איש -
@מצפה-לישועת-ה כתבתי שזה מקור לא מאומת, אבל זה ברור שהנתונים הם הרבה יותר נמוכים מאשר הממוצע הארצי. בכל אופן זה לא רלוונטי לפורום הזה אז אני יפסיק לכתוב פה על הנושא הזה, מלבד קישורים לאתרים וכו'
-
@fantian אמר במחפש מידע על חולי קורונה לפי ערים:
@מצפה-לישועת-ה כתבתי שזה מקור לא מאומת, אבל זה ברור שהנתונים הם הרבה יותר נמוכים מאשר הממוצע הארצי.
ברור אני גם הסכמתי איתך שכך מפורסם...
בכל אופן זה לא רלוונטי לפורום הזה אז אני יפסיק לכתוב פה על הנושא הזה, מלבד קישורים לאתרים וכו'
חבל... דווקא אתה מוסיף הרבה ידע...