בקשת מידע | מחפש נגן אנדרואיד מומלץ!!
-
אני מחפש נגן אנדרואיד פה בארץ לא מאליאקספרס, שלא יהיה גישה לאינטרנט אבל שיהיה העתקה בבלוטוס מה הכי מומלץ?? אשמח לשמוע את חוות דעתכם המקצועית משום- שלי כמעט אין נסיון בתחום הזה.

-
אני מחפש נגן אנדרואיד פה בארץ לא מאליאקספרס, שלא יהיה גישה לאינטרנט אבל שיהיה העתקה בבלוטוס מה הכי מומלץ?? אשמח לשמוע את חוות דעתכם המקצועית משום- שלי כמעט אין נסיון בתחום הזה.

@אלוף-העולם-1
אם יש תקציב: 'סארגוס 3' מעולה! נוח, מאיר עיניים, יעיל, מהיר, המון אופציות, זהפחות כסף: יש את אולטרה ואולטרה מקס. אותו רעיון ביותר קטן פחות נוח פחות חד וטיפטיפה יותר איטי, (פחות תוכנות ואופציות גם) זה
הראשון עולה כ450
השני כ250 - 300 -
@אלוף-העולם-1
אם יש תקציב: 'סארגוס 3' מעולה! נוח, מאיר עיניים, יעיל, מהיר, המון אופציות, זהפחות כסף: יש את אולטרה ואולטרה מקס. אותו רעיון ביותר קטן פחות נוח פחות חד וטיפטיפה יותר איטי, (פחות תוכנות ואופציות גם) זה
הראשון עולה כ450
השני כ250 - 300@אלעזר-אלעזר מה עם כל הסטארים למניהם? באיזה מהם יש התקנות?
-
@אלעזר-אלעזר מה עם כל הסטארים למניהם? באיזה מהם יש התקנות?
-

@אלוף-העולם-1 אתה מחפש רק ההעתקה בבלוטוס? או גם אפשרות להתקין אפלקציות?
-
@אלוף-העולם-1 בכל המומלצים לעיל אין אפשרות להתקנת אפליקציות
פתוח להתקנות יש סופר סטאר בכ500 ש"ח ועוד כל מיני לא רשמיים -
@צדיק-0 ואיפה אפשר להשיג אותם ?
-
@אלוף-העולם-1 סופר סטאר ברפאלי והשאר במקומות כמו בזאר המציאות ומחסלים וכדו'
-
ממליץ על נגן המנגן
בין הנגנים הטובים בשוק אפשר להשיג בהרבה חנויות (ענק הסלולר במלכי ישראל, ועוד)
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות