בקשה | הוספת ישומים ליאנג כשר
-
@ALMOGJ-0 אמר בבקשה | הוספת ישומים ליאנג כשר:
יש לי יאנג שלא נראה כשר אורגינל , יש בו כמה משחקים וסוג של חנות . השאלה אם אפשר להוסיף יישומים איכשהו.
ניסיתי בריקברי וכן להדליק עם ווליום מטה וכפתורים, לא נתן להתקדם. רעיונות?יש לו מתקין אפליקציות?
@איש-שחושב-מעבר לא נראה לי. איך אני בודק
-
@איש-שחושב-מעבר לא נראה לי. איך אני בודק
-
@דוד-הצהוב איך, באחסון? לא נותן
-
@דוד-הצהוב איך, באחסון? לא נותן
@ALMOGJ-0 למה להסתבך? קח קובץ APK איזה שלא יהיה, דוג' זה Tfilon.apk [תפילון] תנסה להכנס אליו, מה כתוב?
-
@ALMOGJ-0 למה להסתבך? קח קובץ APK איזה שלא יהיה, דוג' זה Tfilon.apk [תפילון] תנסה להכנס אליו, מה כתוב?
@אליר325000 איך להכניס קובץ?? אין מנהל קבצים!
-
-
שלח אותו בבלוטוס ממכשיר אחר, כשיגמור תלחץ על פתח
-
שלח אותו בבלוטוס ממכשיר אחר, כשיגמור תלחץ על פתח
-
@דוד-1 אין לי בעיה אבל לא נראה לי שיש אפשרות. כשאני מפעיל על מצב הורדה ואמור ללחוץ ווליום + כדי להמשיך לא קורה כלום
-
יש לי יאנג שלא נראה כשר אורגינל , יש בו כמה משחקים וסוג של חנות . השאלה אם אפשר להוסיף יישומים איכשהו.
ניסיתי בריקברי וכן להדליק עם ווליום מטה וכפתורים, לא נתן להתקדם. רעיונות?@ALMOGJ-0 אמר בבקשה | הוספת ישומים ליאנג כשר:
ניסיתי בריקברי וכן להדליק עם ווליום מטה וכפתורים, לא נתן להתקדם. רעיונות?תלחץ 7 פעמים על build (נמצא באודות המכשיר או משהו בסגנון) אם נפתח לך מצב מפתחים , תפעיל ניפוי באגים ותתקין דרך adb.
-
ניסיתי בריקברי וכן להדליק עם ווליום מטה וכפתורים, לא נתן להתקדם. רעיונות?תלחץ 7 פעמים על build (נמצא באודות המכשיר או משהו בסגנון) אם נפתח לך מצב מפתחים , תפעיל ניפוי באגים ותתקין דרך adb.
-
@דוד-חזן זה נותן לי סוג של בובה אדומה ?!
תעלה צילום מסך על מה לחצת
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות